KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina kaksi ottelua. Kauden yllättäjä Ilves kohtaa Tampereella TPS:n, ja tästä pelistä poimitaan myös yksi veto.

Ilveksen jalka liikkuu tällä hetkellä, ja aktiivinen pelitapa luo illasta toiseen laadukkaita maalipaikkoja. Tiistaina Ilves oli KalPan vieraana jälleen erittäin hyvä ja voitti ottelun täysin ansaitusti. Tupsukorvat saivat paljon riistoja ja olivat selvästi paremmalla jalalla liikenteessä.

On lähestulkoon aivan sama ketä Ilves-pelaajia on poissa, sillä vastuunkantajia löytyy laajalta rintamalta. Joukkue paineistaa kotonaan erittäin rohkeasti, mutta puolustuspäässä on hieman puutteita. Nimekäs uusi hankinta Barker tuskin debytoi vielä tässä ottelussa. Puolustajista sivussa ovat varmasti Generous sekä Leimu.

TPS on odotetusti sarjankärkipäässä, ja joukkue on erittäin vaarallinen suorissa hyökkäyksissä. Yksilötaitoa turkulaisilla on todella paljon TPS:n ylivoima on myös tällä hetkellä Liigan parasta. Puolustuspäästä ovat varmuudella sivussa Eronen sekä Försström.

Turkulaiset saapuvat Tampereelle kahden ottelun voittoputkessa. Lahdessa TPS oli enemmän vastaanottava osapuoli, mutta ratkaisi ottelun viime hetkillä ylivoimalla. Kotiottelussa kriisijoukkue JYP:ä vastaan TPS oli jälleen hieman perässä 5 vs 5 -pelissä, mutta JYPin tuska maalinteossa jatkui.

TPS:ää vastaan on luotu viime aikoina paljon laadukkaita maalipaikkoja – tulokset eivät kerro aivan koko totuutta turkulaisten puolustuspelaamisesta. TPS:llä on myös ottelussa pieni lepoetu, mutta Ilveksen kohdalla tälle ei suurta arvoa ole syytä laittaa. Ottelun asetelma viittaa runsasmaalisuuteen, ja in yli 4,5 maalia kertoimella 1,65 kelpaa hyvin peliin (panossuositus 5/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!