KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 25.10

Steelers-TPS

Kotimainen Salibandyliiga palaa maaottelutauolta, kun Hämeenlinnan Steelers isännöi Turun Palloseuraa. Ottelu käyntiin Elenia Areenalla klo 18.30.

Steelers aloitti kauden todella hyvin, mutta sittemmin lunta on tullut tupaan oikein urakalla ja viimeisestä viidestä ottelusta teräsmiehet ovat kairanneet ainoastaan yhden voiton. Toki näistä peleistä kolmessa (Classic, SPV, EräViikingit) vastassa on ollut aivan sarjan kärkipään joukkueita, joten pieni notkahdus oli hyvin odotettu. Pelillisesti Petri Kemppaisen ryhmä on esiintynyt varsin hyvin ja joukkue on jokaisessa ottelussa ollut hyvin mukana. MM-kisakoneeseen vahvasti tyrkyllä oleva Ville Lastikka jatkoi hurjaa virettään viime viikonloppuna Suomi-paidassa ja yhdessä Nico Jonaesonin ja Markus Siprosen kanssa muodostuu kotijoukkueen selkeä syömähammas. Maalilla aloittanee loistavasti torjunut Santtu Pohjonen.

TPS on ollut totutun vahva ja aivan kärkipäähän rankattu Palloseura on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta viisi ja ainoa tappiokin tuli vasta jatkoajalla KooVeeta vastaan. Tepsi seilaa mukavassa neljän ottelun voittoputkessa vaikka viime ottelussa Indians laittoikin turkulaiset todella tiukille. Tepsi saa kasaan erinomaiset kolme kentällistä ja etenkin kakkosvitjan Juho Sorri sekä maajoukkueessa esiintynyt Mikko Hautaniemi ovat olleet varsin hyvässä iskussa. Puolustus on yksi liigan parhaista ja viimeisenä lukkona maalilla torjuu Pyry Luukkonen.

Tps on ansaitusti otteluun suosikki, mutta parhaimmat pelit löytyvät ehdottomasti kotijoukkueen puolelta. Steelers on ollut hyvä ja joukkueen tappioputkeen on reagoitu markkinoilla turhankin paljon. Viime kohtaamiset joukkueiden välillä ovat olleet hyvin tasaisia eikä kotijoukkue vailla mahdollisuuksia tänäänkään ole. Kemppainen on saanut kotijoukkueen puolustuksen kuntoon ja huippuvireinen Lastikka sekä maalilla Pohjonen pitävät huolen ettei tässä mitään murskajaisia vieraiden osalta nähdä.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 25.10

Steelers-TPS

Steelers +2,5 @1,80 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!