M.Gladbach -1.5 hcp

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Wolves-Hudds U2.5

Getafe +0.5

Tässä artikkelissa käydään läpi sunnuntain parhaita peli-ideoita Euroopan pääsarjoista. Kupongille löytyy kohteita Englannista, Saksasta sekä Espanjasta.

Mönchengladbach-Hannover

Bundesliigan paras peli-idea löytyy klo 18.00 alkavasta ottelusta.

Borussia Mönchengladbach on yksi Bundesliigan positiivisimmista yllättäjistä. Joukkue on viihtynyt pari viime kautta keskikastissa, mutta tänä syksynä Gladbach on pelannut erinomaisesti. Kyseessä on Bundesliigan ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki kotiottelunsa. Saldo 5-0-0 maalierolla 14-2 on todella vakuuttava.

Gladbachin hyökkäyspää on toiminut viime kierroksilla erittäin hyvin. Joukkue on voittanut neljä viidestä ottelustaan ja tehnyt voittopeleissä joka kerta vähintään kolme maalia. Kotona Gladbach on osunut aina vähintään kahdesti ja kaatanut Schalke-matsia lukuun ottamatta vastustajansa yli maalin erolla.

Vierailija Hannover on yksi sarjan heikoimmista joukkueista. Takana on onnekas 2-1 kotivoitto Wolfsburgista, mutta reissupelit ovat olleet tervanjuontia. Avauskierroksen jälkeen Hannoverin verkkoon on tehty aina vähintään kaksi maalia, ja saldo 0-2-4 maalierolla 7-15 on karua luettavaa.

Gladbach -1,5 tasoituksella kelpaa in 2,18 kertoimella komeasti peleihin. Tämän lisäksi yli 3,5 maalia kertoimella 2,20 on todella hyvä value.

Wolves-Huddersfield

Valioliigan paras pelikohde on sunnuntaina Wolves-Huddersfield -ottelun totalseissa.

Nousijajoukkue Wolves on pelannut vahvan alkukauden ja lunastanut joukkueelle asetetut odotukset. Viime aikojen tuloskunto on hieman heikko, sillä joukkue ei ole voittanut neljään edelliseen otteluun.

Kyseessä on kuitenkin huonoa onnea sisältävä jakso, ja Wolves väläytti tasoaan ennen maaottelutaukoa venymällä jopa vierastasuriin Arsenalin kotiluolassa. Joukkueen xG-lukemat ovat jatkuvasti erinomaisella tasolla, ja Wolves tullaan näkemään hyvin todennäköisesti kympin sakissa kauden päätyttyä.

Huddersfield on Valioliigan selkeä putoajakandidaatti. Peliesitykset ovat alkaneet kuitenkin parantua selvästi alkukaudesta, ja joukkue on rimpuillut hyvin myös vieraskentällä. Ennen maaottelutaukoa Terriers nappasi 1-1 -tasapelin West Hamilta ja kaatoi ”kuolemanottelussa” Fulhamin 1-0

Wolvesin puolustus on toiminut erinomaisesti koko kauden. Ainoastaan top 4 -joukkueet ovat päästäneet vähemmän maaleja. Huddersfieldin hyökkäys on sarjan heikoin, mutta Terriers pystyy nykyään puolustamaan paremmin ja pitämään linjat kasassa myös vieraissa.

Ottelun asetelma on erittäin vähämaalinen, ja n 1,64 alle 2,5 tulokselle maistuu erinomaisesti. Peräti 10/12 Wolvesin ja 8/12 Huddersfieldin kauden peleistä on alle 2,5 maalin tuloksia.

Athletic Bilbao-Getafe

Espanjan La Ligasta löytyy mainio peli-idea heti päivän ensimmäisestä kohteesta. Huomaa, että ottelu alkaa jo klo 13:00.

Baskimaan ylpeys Athletic Bilbao oli viime kaudella yksi La Ligan suurimmista flopeista. Tämä sesonki ei etene valitettavasti yhtään paremmin – päinvastoin. Joukkueen saldona on vasta yksi voitto, joka tuli kotona kauden avausottelussa.

Ennen maaottelutaukoa Athletic Club pyristeli hienosti Atletico Madridin vieraana, mutta taipui lopulta 3-2 tappioon loppuhetken maalilla. Joukkueen esitykset eivät ole toivottomia, mutta jatkuvat pistemenetykset ovat syöneet itseluottamusta rajusti.

Getafe nousi viime kaudeksi La Ligaan, ja joukkue on osoittanut kuuluvansa sarjan keskikastiin. Getafen vahvuus on kivikova puolustus, joka on ollut tänäkin syksynä elementissään. Viime kaudella vain Barcelona ja Tico päästivät La Ligassa vähemmän maaleja, ja tällä kaudella Getafen puolustus on sarjan 4. paras.

Reissupelit ovat myös sujuneet erinomaisesti. Getafe hävisi kauden avausottelun Real Madridin vieraana, mutta tämän jälkeen saldona on viisi tappiotonta peliä ja ainoastaan neljä päästettyä maalia.

Vedonlyöntimarkkina yliarvostaa jatkuvasti Athletic Bilbaota. Olemme vihjanneet useaan kertaan tätä joukkuetta vastaan, ja samalla linjalla jatketaan nytkin. Ottelun maaliodotusarvo on todella matala, joten parhaiten maistuu X2 eli Getafe +0,5 n 1,77 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!