Man City -1.5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigan neljäs kierros jatkuu keskiviikkona kahdeksalla ottelulla. Englantilaisjoukkue Manchester City voi varmistaa Kreikassa jo jatkopaikan.

Inter-Real Madrid (klo 22:00)

Kotijoukkue Inter palasi viikonloppuna takaisin oikeille raiteille. Milanolaiset murskasivat Torinon kotikentällä maalein 4-2. Tätä edelsi viiden ottelun jakso, jonka aikana Inter voitti Serie A:ssa vain yhden ottelun ja hävisi mm. paikallispelin Milanille.

Mestarien liiga ei ole sujunut alkutalvesta yhtään paremmin, päinvastoin. Inter on yllättäen B-lohkon jumbona ilman yhtään voittoa. Kahden epäonnisen tasapelin jälkeen joukkue hävisi Real Madridille vieraissa 2-3. Inter nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta taipui lopulta tappioon.

Vierailija Real Madrid pelasi puolestaan viikonloppuna 1-1-tasapelin vieraissa kärkijoukkue Villarrealia vastaan. Tätä ennen madridilaiset hävisivät reissupelin Valencialle 1-4. Takana on siis nihkeitä otteluita La Ligan puolella.

Mestarien liiga alkoi Interin tapaan kompuroiden. Real hävisi Shakhtarille kotonaan, jonka jälkeen joukkue nousi vaivoin vieraissa tasapeliin Gladbachia vastaan. Molemmissa otteluissa Real oli toki selvästi niskan päällä, mutta joukkueen puolustus epäonnistui pahasti.

Me näemme Real Madridin Interiä vahvempana joukkueena eurokentillä. Zidanen porukka on kestomenestyjä Euroopassa ja voitti ansaitusti myös aiemmin kohtaamisen. Nyt Sergio Ramos on sivussa, mutta odotamme Benzeman palaavan kokoonpanoon.

Inter on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava alkutalven aikana – niin Serie A:n kuin myös Mestarien liigan puolella. Näemme milanolaiset ottelussa vain marginaalisena suosikkina. Realille kelpaa hyvin matsista myös tasapeli, mikä pakottaa Interin riskeeraamaan enemmän.

Betsataan Real Madrid DNB in 2,45 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Olympiakos-Manchester City (klo 22:00)

Kotijoukkue Olympiakos jatkoi voittoputkeaan Kreikan Superliigassa lauantai-iltana. Joukkue kaatoi Panathinaikosin maalein 1-0 ja sementoi asemaansa sarjan kärjessä. Tilanne on tulosten takana kuitenkin huolestuttava, sillä joukkueen avauskokoonpanossa on valtavia puutteita.

Koronavirus on harventanut Olympiakosin rivejä ja siirtänyt joukkueen kaksi parasta kärkimiestä (Ahmed Hassan & Youssef El Arabi) sivuun. Myös monille tuttu Mathieu Valbuena on sivussa pari viikkoa. Tähän päälle ulkona on myös runkomiehiä puolustuksesta.

Vierailija Manchester City tulee otteluun varmasti ärsytettynä. Guardiolan porukka kompastui jälleen Tottenhamiin, josta on tullut Citylle todellinen mörkö. Joukkue hallitsi taas ottelua alusta loppuun, mutta onnistui silti häviämään vieraissa maalein 0-2.

Positiivisena puolena, Cityn peli kulkee eurokentillä loistavasti. Joukkue on kaatanut Porton 3-1, Marseillen 3-0 ja edellisellä kierroksella Olympiakosin maalein 3-0. City on dominoinut täysin näitä otteluita ja tulee voittamaan myös lohkonsa ilman ongelmia.

Olympiakos oli varsin aseeton jo Manchesterissa, eikä tasoero ole sittemmin kaventunut. Kreikan ylpeys ei saa tyhjillä katsomoilla myöskään kovasti kaipaamaansa kotietua. Kun poissaolot lasketaan mukaan, on vaikea nähdä Olympiakosin haastavan Manchester Cityä millään tavoin.

Betsataan City -1,5 maalin tasoituksella ille 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %. Agueron ja Sterlingin paluu avaukseen buustaa mukavasti vierasjoukkuetta, joak varmistaa voitoilla jatkopaikkansa lohkosta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *