Sharks DNB

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain ja tiistain väliseltä yöltä nostetaan esiin kaksi änärimatsia, jotka pelataan molemmat Kalifornian lämmössä!

Anaheim-NY Islanders

Yksi kauden kovimmista suorittajista New York Islanders pelaa toisen ottelun putkeen lämpimässä Kalifornian auringossa Anaheim Ducksin vieraana. Lähtökohdat ovat selkeät. Ducks on hävinnyt marraskuun 10 ottelusta 8 ja Islandersin vastaava kymmenen ottelun saldo on käänteisesti identtinen, eli 8 voittoa.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun terveenä ja merkittäviä loukkaantumisia ei ole paitsi Ducksin pitkään sivussa ollut Ryan Kesler. DNB olisi teorian tasolla maistuvin kohde suosikkina matsiin lähtevän Islandersin osalta, mutta tällä kertaa ei ole kerroin virheitä tarjolla. Mainittakoon myös, että varianssi ei ole liikaa Islandersia jatkoajalla painanut vaikka edellisessä ottelussa tuli JA tappio Sharksille. Sharksia vastaan joukkue hävisi 21/45 aloituksesta ja ei onnistunut hyödyntämään yhtään kuudesta ylivoimastaan. Selkeitä parannuksen kohteita yön kohtaamiseen ja Islandersin YV on kuitenkin ollut suhteellisen hyvä (20%) kauden aikana.

Toisaalla Ducks on päästänyt 16 maalia kolmeen viimeiseen otteluun ja joukkue on näyttänyt todella aneemiselta. Joukkueen YV ei ole toiminut (11%) ja AV on ollut myös Islandersia heikompi. Islanders on 17 ottelun pisteputkessa ja sille ei näillä näkymin ole tulossa loppua.

Islanders @ 1.80 ilta maistuu siksi oikein hyvin lapulle.

Los Angeles Kings-San Jose Sharks

Illan toinen kohde pelataan myös Kalifornissa, kun himajengi Kings kohtaa Sharksin. Kiitos kahdeksan voiton viimeisen yhdeksään peliin on San Jose Sharks mukana taas Pacific Division kilvassa surkean alun jälkeen (4W/15G). Kingsillä on taas vähiten pisteitä koko lännessä (19).

Logan Couture on iskenyt voittomaalin jatkoajalla kahdessa viime ottelussa (Islanders ja Vegas) ja tunteellisen Vegas voiton jälkeen joukkue onnistui venymään voittoon tulikuumasta Islandersista niin sanotussa “ansapelissä” vaikka ottivat kuusi jäähyä. Joukkue on yksinkertaisesti viime aikoina löytänyt keinot kääntää ottelut voitoiksi tavalla tai toisella.

Kings ei ole mikään suupala kotona, huonosta kaudesta huolimatta ja Arizona katkaisi lauantaina joukkueen viiden ottelun kotivoitto putken. Tällä kertaa DNB oli hyvässä suhteessa ML kertoimiin, joten jos joukkue menee San Joselle viime aikoina tyypilliseen tapaan jatkoajalle, niin ei haluta riskeerata varianssia ja päätyä huonoilla korteilla arpomaan voittoa 3vs3 pelissä.

Lapulle maistuu Sharks DNB @ 1.77 ilta ja pienenä lisäsuolana otetaan alle 6.5 maalia iltä 1.64 kertoimilla. Pitkäaikaiset kilpakumppanit tulevat taistelemaan tiukasti pisteistä ja maalijuhlaa ei ole etukäteen odotettavissa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *