Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Miami -8

KERROIN

1.9
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tulevan yön NBA-kierrokselta löytyy kaksi mainiota pelikohdetta. Rahat lähtevät kummassakin ottelussa suosikkien suuntaan!

Charlotte Hornets-Golden State Warriors (02:00)

Aloitusviisikkonsa talenttiin nähden Golden State Warriorsin kone on yskinyt viime peleissä. Curry, Thompson, Green, Durant ja Cousins on ainakin paperilla sarjan ylivoimaisin viisikko, mutta niin vain joukkue on kolmessa edellisessä ottelussaan onnistunut voittamaan ainoastaan Sacramenton kotonaan niukalla kahden pisteen erolla. Edellisessä ottelussa tuli takkiin Houstonilta kotiparketilla, joten joukkue lähtee varmasti motivoituneena Charlotten kaatoon.

Warriors on heittotilastoissa sarjan eliittiä, Hornets taas on vahva pallomenetyksissä (vähiten sarjassa) ja joukkue myös rikkoo niukasti (toiseksi vähiten sarjassa).

Pelataan Golden State -7.5 pistettä Unibetilta kertoimella 1,91 (panossuositus 3/5).

Miami Heat-Phoenix Suns (02:30)

Phoenix Suns on hävinnyt 17 ottelua putkeen ja mikäli ihmeitä ei tapahdu, venähtää putki 18 ottelun mittaiseksi Miami vierailun jälkeen. Vieraskentällä joukkue on voittanut viimeksi joulukuun loppupuolella Orlandon ja hävinnyt sen jälkeen 13 kertaa peräkkäin vieraissa. Ei Miaminkaan pelaaminen ole ollut vakuuttavimmasta päästä viime peleissä, mutta ottaen huomioon motivaatiotekijät (Heatilla viellä saumat pudotuspeleihin) ja joukkueiden tasoeron, pitäisi 8 pisteen takaa-ajo asetelma olla Miamille kurottavissa umpeen varsin suurella todennäköisyydellä.

Jos tarkastelee tilastoja, on Phoenix sarjan heikoin kolmenpisteen heitoissa, levypalloissa ja henkilökohtaisissa virheissä, kaikki keskeisiä tilastoja. Myös pallonriistoissa joukkue on sijalla 29/30.

Pelataan Miami -8 pistettä Unibetilta kertoimella 1,90 (panossuositus 4/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!