Arizona

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yön NHL-kierrokselta nostetaan esiin kaksi pelivalintaa. Yksi totals-kohde ja yksi handicap betsi.

Montreal-Vancouver

Trade deadline on takanapäin ja Canadiens pyrkii kaatamaan Canucksin puhtaasti toisena kautena peräkkäin.

Montreal Canadiens ei pelkästään saanut toista peräkkäistä voittoa putkeen Senatorsia vastaan, vaan Carey Price piti kauden neljännen nollan ja Max Domi osui vihdoin tolppien väliin, kahdesti. Canucks taas lähtee otteluun melkoisen lauantai yön jälkeen, kun sarjakärki Boston kaatui todella näyttävästi 9-3. Nyrkit heiluivat ottelussa kahdesti Charan ja Myersin välillä sekä toisen tanssiparin Coyle ja Horvat kesken.

Siirtoja ajatellen Toffoli oli isohko hankinta Canucksilta ja mainittakoon, että Boeserin kausi saattaa olla paketissa.

Canadiens kunnostautui taas myymällä Kovalchukin, Thompsonin ja Cousinsin varausvuorojen takia.

Canucksin tähti maalivahti Markström ei ollut maanantaina jäällä harjoituksissa, mikä saattaa olla iso takaisku loistokkaan kauden pelanneelle Canucksille tulevaan otteluun. Canadiens on kuusi pistettä Atlantic div kolmannesta sijasta ja kahdeksan pistettä wild cardista, joten saumoja pleijareihin löytyy vielä.

Pidemmittä puheitta itse valintaan. Arvoa löytyy tällä kertaa yli 5.5 maalista 1.83 kertoimilla ilta, mikä on selkeä toppi. Markströmin todennäköinen poissaolo lisää tämän kohteen todennäköisyyttä osua, minkä muut bookerit ovat huomioineet.

Florida-Arizona

Florida Panthersilla ja Arizona Coyotesilla on molemmilla 70 pistettä kasassa ennen illan ottelua. Erona on, että Yotes on wild-card playoff spotissa kiinni, kun taas Panthers ei ole. Tämä on lähtökohta ennen yön kiihkeää kamppailua. Ottelu on elintärkeä molemmille.

Yotes lähtee otteluun kauden kovimman maalitehtailun jälkeen, kun Tampa kaatui edellisessä 7-3. Ennen ottelua Arizona oli hävinnyt kaksi vieras ottelua putkeen ja oli pelannut neljä ottelua kuuteen päivään. Jostain kummasta joukkue kaivoi kuitenkin tarvittavan energian ja antoi kyytiä yhdelle sarjan parhaista jengeistä. Vaikka joukkueella on todennäköisesti sivussa kaksi tärkeää äijää puolustajat Chychrun ja todennäköisesti myös Demers (osallistui puolikkaaseen harjoitteluun) on Yotesille tulossa myös positiivisia uutisia. Maalivahti Kuempers kutsuttiin ylös AHL:stä ja saattaa pelata jo Panthersia vastaan, tämä olisi hänen ensimmäinen ottelunsa yli kahteen kuukauteen ala-raaja vamman takia.

Panthers on 2-4 viimeiseen kuuteen peliin ja 3-8 viimeiseen yhteentoista. Mielenkiintoista on, että joukkue kaupitteli pois todella isoa roolia kantavan Trocheckin ja sai vastineeksi Canesilta Haulan, Wallmarkin, Luostarisen ja Chase Priskien. Panthers on siis entistä suomalaisempi seura jatkossa. Priskie ja Luostarinen tosin lähtevät todennäköisesti hakemaan vauhtia AHL seura Springfieldista ja nähtäväksi jää kuinka nopeasti Haula ja Wallmark integroituvat seuraan ja muuttoon.

Coyotes on saanut vihdoin huilata ja tulee takuuvarmasti kotiluolassa hakkaamaan päälle kuin yleinen syyttäjä. Ottelu on molemmille kuten mainittu tärkeä ja siksi tekisi hieman mieli turvata ML vedolla, mutta selkeästi parempaa arvoa on tarjolla in suorasta voitosta Yotesille joka on markkinatoppi. Lapulle siis Coyotesin suoraa voittoa maistuvilla 2.30 kertoimilla ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *