Pelicans-HIFK O5.0

KERROIN

1.79
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kahden erinomaisen kotijoukkueen suoritukset jatkoivat playoffseissa runkosarjan linjaa molempien hoitaessa kotiottelunsa kohtuu vakuuttavan esityksen jälkeen.

HIFK oli toipunut erinomaisesti 6-0 vierastappiostaan ja esitti yhden kauden parhaista esityksistään lauantaina Helsingissä. Numerot säilyivät tasaisena Olkinuoran erinomaisen illan sekä osittain myös HIFK-heikon viimeistelyn takia.

HIFK:n on pelattava Pelicansia vastaan aktiivisesti kuten se teki lauantai-iltana. Joukkue iski kovan paineen Pelicans pakistoon ja sai myös horjutettua Pelicans-pelaajien pelihuumoria kovilla taklauksilla. Ongelmia on tulossa sentteriosastolle, kun Santalan lisäksi myös Lundellin huitominen odottaa päätöstä mahdollisesta pelikiellosta.

Pelicans oli telineissä Helsingissä eikä pystynyt vastaamaan HIFK:n kovaan paineeseen. Lahdessa on kuitenkin pitkin kautta totuttu näkemään erittäin agressiivinen kotijoukkue, joka pelaa rohkeasti korkealta paineistaen.

Kyseessä on selkeästi tunnetasoltaan kuumin playoff sarja, jossa ylilyöntejä on tapahtunut ja todennäköisesti tapahtuu myös lisää. Molemmilta löytyy ratkaisuvoimaa, ja HIFK:n maalissa torjunut Engren on HIFK:n kannalta harmillisen epävarma. Engren äityy välillä erinomaisiin torjuntoihin, mutta toisaalta päästää usein myös luvattoman helppoja maaleja.

Lahdessa nähdään taatusti kuuma sekä viihdyttävä ilta. HIFK on selkeästi löytänyt vahvuutensa ja Pelicansin luottaa varmasti taas aktiiviseen kotipelaamiseensa. Lahdessa nähdään runsaasti tilanteita ja mahdollisesti myös erikoistilanteita. Pinnaclen yli 5,0 maalia riittää maksimipanostukseen! Pelin alla tuskin vastaavaa enää tarjolla, joten vedot on syytä pistää sisään hyvissä ajoin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!