Tappara (1X2)

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tappara lasketteli runkosarjan ja nappasi kakkossijan. Pitkin kautta näytti ajoittain siltä, etteivät kirvesrinnat iske läheskään parastaan pöytään. Runkosarjan loppu oli kuitenkin joukkueelta erittäin vahva, ja Rautakorpi näytti jälleen onnistuneen kunnon ajoituksessa.

Playoffs-otteluparin avausottelussa Tappara näytti hauistaan nousten 1-2 tappioasemasta johtoon. Joukkue tappoi lähestulkoon täysin Lukon kirin kolmannessa erässä.

Raumalla Tappara tuli otteluun isännän ottein ja hallitsi ottelua kaksi ensimmäistä erää. Tamperelaiset olivat etenkin maalien edustoilla selvästi Lukkoa edellä. Raumalaiset iskivät päätöserässä kaiken mitä irti lähti. Lukko oli todella lähellä tasoitusta, mutta Heljanko ja Tappara kestivät raumalaisten vahvan päätöserän.

Lukkoa pidettiin yleisesti ennen sarjan alkua vahvana haastajana, joka vähintäänkin pistää Tapparan tiukille. Lukko on kuitenkin ollut jokaisella osa-alueella Tamperelaisia perässä. Joukkueen on yksinkertaisesti saatava ylivoima toimimaan selkeästi nähtyä paremmin. Tappara puolustaa tasaviisikoin niin laadukkaasti, että sieltä on hyvin vaikea kaivaa tarvittavat maalit.

Toistaiseksi myös maalivahtien kamppailu on mennyt tähän saakka selkeästi Heljangolle.

Tappara on kaikilla osa-alueilla Lukkoa parempi joukkue. Etenkin pudotuspeleissä korostuvat ylivoimapeli sekä maalivahtipeli ovat selkeästi Lukon vastaavaa vaarallisempaa. Tappara voittaa myös kolmannen ottelun, jonka jälkeen sarja on katkolla keskiviikkona Raumalla. Peleihin kelpaa hyvin Tapparan voitto Pinnaclen 1,80 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!