Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun vihjerivi pelataan kolmella varmalla ja neljään kohteeseen lyödään runsas rastitus. Kansan varmana toimii neljännen kohteen Readly Eagle Talvi-Cup:n karsinnan ja finaalin Helmikuussa pystyyn voittanut ori vaikuttaa olevan ”Ylikylä” tähän lähtöön. Antti Teivainen ajaa suosikilla keulaan ja sen jälkeen lähtö on ohi. Toinen varma on kuudennen kohteen Vinci Power. Se voitti Vermossa selityksittä, nytkin suosikiksi pelatun Knocking Match:n, umpisurkeasta lähtöpaikasta huolimatta. Nyt se pääsee matkaan 2-radalta ja pääsee iskemään lähempänä kärkeä. Näistä asemista se on 18% pelattuna alipelattu. Kolmas varma on sekin vasta kakkossuosikki, päätöskohteen Ken’s Carlos. Ruuna oli tosi hyvä viimeksi Turussa suoraan tauolta. Vain nytkin mukana oleva General Norrgård jäi ohittamatta. Mikäli se selvittä suljetun lähtöpaikan, lienee se nyt vielä terävämpi kuin tauolta paluussaan.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Qiulius On Stage ja Jacques Hyneman ovat huippupaikoilta perusmerkkejä. Amongst Stars kadotti ravinsa Seinäjoella aivan loppumetreillä, mutta pysyi askelillaan ja piti vielä voittoon. Nyt siltä riisutaan ennakko tietojen mukaan kaikki kengät, mikä voi tuoda ruunalle lisää nopeutta. Porukan paras hevonen, voi hyvinkin olla Bridge Commander, jonka arpa heitti umpisurkealle 12-radalle. Sieltä ruuna tarvitsee hiukan onneakin, mutta ei ole ihan mahdoton voittaja.

Toiseen kohteeseen pelataan yli puolet valjakoista. Matalan sarjan suomenhevoslähdöissä voi tapahtua mitä vaan. Heilis ja Vireveri ovat hyviltä paikoilta lähellä onnistumista. Dalton Buugi on Kriterium-finalisti, joten luokka riittää korkealle. Antin Kroisos laukkasi Vermossa menestystään viimeisessä kaarteessa. Vappu-Ukko on yksi lähdön kovimmista, mutta umpisurkealla paikalla. Vapra ja Nevan hurmuri mukaan potintekijöiksi.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on suoraan tauoltakin ykkösradan Cream Candy. Nopeana avaajana se saa hyvän reissun kärkipäässä, ehkä jopa keulassa. Hyviltä paikoilta mukaan myös tauolta palailevat Lake’s Diana ja viime vuonna kovia esityksiä tehnyt Esther Rich. Fiorini voisi yllättää kärjen takaa, kun siltä riisutaan kaikki kengät. Edgeuptotop voitti viimeksi suoraan tauolta Joensuussa.

Viides kohde voi olla kahden kauppa, Hurman Vieskerin ja Coren taistelu. Pelataan vihjeriviin kuitenkin paljon yllätyksiä. Pikku Moskiitto (2%) epäonnistui viimeksi, mutta oli sitä ennen Turussa oikein hyvä toinen. Villi Vilpertin (1%) juoksu meni mönkään Vermossa, kun se jäi umpi pakettiin neljänteen sisälle. Vieskoff (1%) on ollut kärkipäässä kahdessa edellisessä ja on nyt aivan unohdettu. Keskikarsinasta mukaan Viesmanni, Teppo Tuisku ja Villieläin.

Lähtö1: 1,3,7,12

Lähtö2: 1,2,5,6,8,9,12

Lähtö3: 1,2,3,9,11

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1,2,4,6,7,8,12,13

Lähtö6: 2

Lähtö7: 12 Vihjerivin hinta: 56e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *