Arizona

KERROIN

2.08
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pittsburgh Pirates-Arizona Diamondbacks (19:35)

Sekä Pittsburghin että Arizonan alkukausi on edennyt ennakko-odotuksiin nähden hyvin, kun molemmat joukkueet majailevat divisiooniensa kärjen tuntumassa. Varsinkin Arizonan tilastot huhtikuussa ovat vakuuttavat. Joukkueet kohtaavat Pittsburghissa neljättä kertaa neljään päivään. Kolmen edellisen ottelun saldona on kolme Arizonan voittoa, joista kaksi murskalukemin (2-11 ja 4-12).

Molemmat joukkueet lähtevät peliin vahvoilla syöttäjillä. Sekä Pittsburghin aloittaja Jameson Taillon että Arizonan Zack Greinke ovat aloittaneet kauden hyvin. Greinke on syöttäjistä kokeneempi ja ehkä aavistuksen monipuolisempi kun taas Taillonin etuna on nopeampi fastball (eng) ja slider (eng), jota hän käyttääkin varsin useasti (33%).

Vaikka Arizona on takonut paljon juoksuja tällä kaudella, arvioimme kuitenkin ottelussa nähtävän vähän juoksuja. Kummankaan joukkueen lyöjäarsenaali ei ole sarjan keskitasoa kummoisempi ja vahvat aloitussyöttäjät tukevat arvioita. Suora veto Arizonan puolesta on parhaiten maksava peli, mutta varovaisempi vedonlyöjä voi hakea Arizonan voittoa +1 tasoituksella.

Pelataan Arizona ilta kertoimella 2,08 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!