Houston

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Houston Astros-Boston Red Sox (02:15)

Houston Astros ja Boston Red Sox ovat menestyneet erinomaisesti viime kausina. Joukkueet ovat saaneet rakennettua vahvat rungot sopivan ikäisistä pelaajista, mikä on luonut hyvät edellytykset menestyä hyvin vuodesta toiseen.

Yön otteluun (paikallista aikaa) Houston lähtee hienoisena ennakkosuosikkina, vaikkakin Boston aloittaa ottelun nimekkäämmällä syöttäjällä. Red Soxin David Price on tehnyt hyvää ja tasaista jälkeä MLB:ssä jo kohta kymmenen kauden ajan. Ikä alkaa kuitenkin vääjäämättä painamaan, mikä on mm. näkynyt hänen fastballin hidastumisena. Houstonin aloittaja Brad Peacock syötti viime kaudella pääosin bullpenista ja aloittikin vain yhden ottelun. Tällä kaudella startteja on jo kahdeksan ja varsin hyvällä menestyksellä. Peacockin suurin puute aloittajana on, että hän syöttää käytänössä vain kahta eri syöttöä.

Houstonin sisäpeli on sarjan parasta ja joukkueen lineupista ei löydy montaa heikkoa lenkkiä. Yön ottelun arvioidun lineupin heikoin lyöjä Jake Marisnick on ainoa lyöjä, jonka pelaaja-arvio on sarjan keskitason pelaajaa heikompi. Myös Bostonilla on vahva lineup mutta selkeästi Houstonia puutteellisempi ja vahvasti kärkilyöjien (lyöjät 1-4) varassa.

Pelataan Houstonia ilta kertoimella 1,80 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *