Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon ainoa varma löytyy avauskohteesta. Skyfall Shine on maililla lähellä kokomatkan johtoa. Sisäpuolelta jäi kaksi valjakkoa pois ja ulkopuolelta nopea avaaja Effronte Photo. North Lexus voi olla ensi metreillä nopeampi, mutta eiköhän sille kelpaa huippukuntoisen suosikin selkä.

Toisessa kohteessa pelikansa luottaa Lumettajaan. Ori olikin oikein mainio Kuopiossa keulasta. Kun pieni laukan vaarakin on, otetaan pari varmistusta. Korven Liideri on väsymätön menijä, joka ilmestyy heti rytmiin päästyään johtavan rinnalle vaatimaan vauhtia. Mukaan vielä potintekijäksi Kromaus (7%) joka saa lopussa tilaisuuden kärjen takaa.

Kolmas kohde pelataan kuudella merkillä. Eturivin kolmella sisimmällä radalla on hyvät mahdollisuudet voittoon. Alien Hill on napannut kaksi kakkosta putkeen hyvillä esityksillä. Melinda Ses (14%) olisi johtavan takaa vaarallinen maalisuoralla ja on yllättävän vähän pelattu tältä paikalta. The Next One US oli Vermossa hyvä kakkonen kovassa lopetuksessa ja kuuluu nyt joka lapulle. Ulkoradoilta mukaan tauluaan parempi True Devotion (11%) ja kova kirinen Ava Di Emelin. Aivan tykki merkkinä mukaan tauolta palaava, väkivahva Her Royal Highness (4%).

Neljäs lähtö vaikuttaa ennakkoon kolmen kaupalta. Minecraft saa joka tapauksessa namu reissun läheltä kärkeä. Ykkösmerkki on kuitenkin Marlon Dee, joka seurasi viimeksi Vermossa hurjan Bosse Nicen takana kakkoseksi. Emilie K. on kolmas merkki. Sillä on tosi tulinen pätkä ja se on valmiiksi toisella radalla. Mikäli se saa paikan läheltä kärkeä, voi se lopussa ohittaa kaikki.

Viidennessä kohteessa Suomen tammalähtöjä hallinnut Magical Princess saa nyt vastaansa hurja luokkaisen Manny Muscle:n. Macigal Princess saattaa nyt jäädä johtavan rinnalle, kun sisäpuolelta lähtee starttiraketti Mask Off, kannattaa paljon pelattu suosikki varmistaa. Manny Muscle tuli suomendebyytissään Vermossa aivan hurjaa vauhtia takajoukoista maaliin, ehtien kolmanneksi, eikä kuski edes käskenyt sitä vielä. Mikäli se nyt pääsee kiiriinsä lähempää kärkeä, ovat muut ihmeissään.

Päätöskohde pelataan neljällä merkillä. Xet Diablo ositti kykynsä suomen avaus startissaan Seinäjoella, kun se ajoi voimalla johtavan rinnalle. Siitä ruuna prässäsi ensin keulahevosen tyhjäksi, ja karkasi vielä lopussa muilta. Callela Exlover saa 20m eteen ja vaikuttaa paalun kovimmalta. Kiikku’s Trooper on hyvä hevonen näihin lähtöihin ja jaksaa tehdä matkalla töitä. Potintekijäksi mukaan vielä Ashley Man(7%), joka punnertaa aina rehdisti maaliin asti.

Lähtö1: 6

Lähtö2:1,3,4

Lähtö3: 1,2,3,7,8,9

Lähtö4: 1,2,9

Lähtö5: 4,6

Lähtö6: 3,7,9,12 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *