Inter -1,5 hcp

KERROIN

2.43
0
pv
0
t
0
min
0
s

IFKM-HJK U2.5

MuSa-TPV U2.5

Tiistaina pelataan täydet kierrokset Veikkausliigassa sekä Ykkösessä, jotka olivat tauolla juhannusviikonloppuna. Seuraavassa muutama peli-idea.

Inter-VPS

Inter Turku on ehdottomasti tämän kauden positiivisin yllättäjä. Vuosikausia alisuorittanut joukkue on vihdoin päässyt tasolleen – kiitos talvihankinta Filip Valencicin. Turkuun palannut slovenialaishyökkääjä on ollut kenties ennakoituakin kovempi ja tehnyt peräti yhdeksän maalia kauden 12 ottelussa.

Inter on sarjan piikkipaikalla 1-2 ottelun edulla Honkaan ja Ilvekseen verrattuna. Turkulaiset eivät ole vielä sarjan rankingin kärjessä, mutta ehdottomasti yksi Veikkausliigan parhaista joukkueista tällä kaudella. Etenkin hyökkäyspää kestää vertailun mihin tahansa.

VPS:n tilanne on täysin erilainen. Vaasalaisia ennakoitiin jo kauden alla potentiaaliseksi floppaajaksi, ja kevät on vain vahvistanut tätä näkemystä. Vepsu ei ole voittanut vielä yhtään ottelua.

Vaasalaisten kurssi ei myöskään osoita merkkejä kääntymisestä. VPS on hävinnyt neljä ottelua putkeen, ja tällä hetkellä pelissä tökkii niin puolustus kuin hyökkäyskin. Turun reissusta on tulossa ennakkoon todella vaikea.

Inter ansaitsee ottelussa jättisuosikin aseman. Turkulaiset ovat kaikin puolin hyvässä iskussa, eikä nykykuntoinen Vepsu tarjoa ennakkoon kovaa vastusta.

Poimitaan vetoihin rohkeasti Inter -1,5 maalin tasoitus in 2,43 kertoimella. Valueta löytyy myös totalseista; yli 2,5 maalia 1,92 kertoimella maistuu hyvin. Interin peleistä peräti 9/12 on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen.

IFK Mariehamn-HJK

IFK Mariehamn ei pelannut Veikkausliigaa viime viikolla, sillä joukkue kohtasi Suomen Cupin finaalissa Ilveksen. Saarelaisten kannalta oli valitettavaa, että cup-pokaali matkasi Tampereelle.

Kauden alku on ollut muutenkin lupauksia täynnä. IFKM aloitti sesongin väkevästi ja taipui mm. avauskierroksella Klubin vieraana vasta 90. minuutin maalilla. IFKM voitti tämän jälkeen kolme peliä putkeen, mutta viime viikkoina tahti on alkanut hieman hiipua.

HJK:n alkukausi on ollut täyttä tuskaa, mikä johti odotetusti päävalmentaja Mika Lehkosuon potkuihin. Klubi nappasi ”Banan” potkujen jälkeen voitot KPV:stä ja RoPSista, mutta ensimmäinen kunnon testi päättyi tappioon Hongalle kotona maalein 0-1.

Joukkuetta johtaa nyt RoPSin parissa hienoa duunia tehnyt Tero Koskela. Ongelmat ovat kuitenkin syvällä ”Bana-pallon” pelisysteemissä, eikä niitä korjata hetkessä. HJK ei ole ollut erityisen vakuuttava viime peleissään – päinvastoin.

IFK Mariehamn on ollut vaikea paikka Klubille vierailla pidemmän aikaa. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tiukkoja ja vähämaalisia: 10 edellisestä Veikkausliigan kohtaamisesta vain yksi on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen. Kyseessä oli tämän kauden avauspeli, ja siinäkin 2-1 maali tuli 90. minuutilla.

Molempien joukkueiden hyökkäyspeli sakkaa taas siihen malliin, että odotetaan under-trendin jatkuvan. tarjoaa oikein mukavan 1,85 kertoimen alle 2,5 maalin vedolle.

MuSa-TPV

MuSa nousi täksi kaudeksi Ykköseen varsin maltillisin odotuksin. Porilaisilta odotettiin lähinnä paluuta takaisin Kakkoseen, mutta toistaiseksi MuSa on esiintynyt mainiosti.

Joukkue lähtee tiistain otteluun kahden vierasvoiton putkessa. Viikko sitten kaatui häntäpään AC Kajaani vieraissa 1-3, mikä oli jo toinen voitto Kajaanista vieraissa tällä kaudella. Tätä ennen MuSa yllätti myös kärkijoukkue TPS:n vieraissa.

Porilaisten otteissa on ollut nousijalle tyypillistä ailahtelua, mutta MuSa näyttää ehdottomasti kuuluvan tälle tasolle.

Vierasjoukkue TPV on niin ikään yksi sarjan nousijoista. Tamperelaisten kausi on ollut pykälää haastavampi kuin MuSa:n. TPV:n brändinä on ollut koko kauden erittäin vähämaaliset ottelut.

Tähän trendiin tuli muutos viikko sitten, jolloin TPV taipui kovakuntoisen Hakan isäntänä 1-0 johdosta 1-3 tappioon. Tätä ennen TPV pelasi viisi ottelua putkeen joko 1-1 tai 1-0 tulokseen.

Nousijoiden aiempi kohtaaminen päättyi Tampereella maalein 0-0, ja vähämaalinen ottelu on nytkin luvassa. TPV:n puolustus on pitänyt erinomaisesti sarjan heikompia joukkueita vastaan – takalinjat ovat repeilleet lähinnä kärkijoukkueiden käsittelyssä.

Ottelun maaliodotus on hyvin matalalla, ja TPV:n under-betsit ovat tuottaneet toistaiseksi erinomaisesti. Uskomme alle 2,5 olevan jälleen hyvä idea, jolle tarjoilee 1,75 kerrointa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *