Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Härmän Powerparkiin lähdetään kahdella varmalla, joissa molemmissa luotetaan keulajuoksuun. Toisen Kohteen Hipsun Pojulla on selvät sävelet. Heikki Mikkonen yrittää puolustaa keulat ja keulasta nykykuntoisesta Hipsun Pojusta ei maililla ohi tulla. pahimmat uhat on arvottu sen verran ulos, että uskomme Hipsun Pojun pitävän keulat jopa melko helposti. Neljäs kohde on lämminveritammojen maili. Viivalla on hyviä hevosia, mutta keskeltä rataa keulaan pamauttava Goodygoodytwoshoes on lähellä kokomatkan johtoa. Mikäli varmistuksia haluaa, on Endless Story noussut kohinalla sarjoissaan ja tehnyt todella hurjia esityksiä. Potintekijäksi Esther Rich (1%), jolta riisutaan tähän kaikki kengät. Vihjerivin hinta jää alle 30e, joten mukaan kannattaa ottaa omana maun mukaan muutama yllätyshaku. Mailin matkoilla pienillä numeroilla lähtevät saavat yleensä ainakin mahdollisuuden.

Avauskohteessa Viesmanni on hiukan liian suuri suosikki radalta 12. Varmistetaan kolmella merkillä. Sarmööri oli suoraan tauolta tosi hyvä toinen Jyväskylässä. Ravissa oli hiukan sanomista, mutta maisema vaihtui haipakkaa. Yllättäjinä mukaan Hallan Poika (5%), joka tuli Oulussa pitkän kirin rehdisti maaliin, sekä Hyvältä paikalta Kopran Taisto (6%). Viimeksi Kajaanissa Kopran Taistolla ei vain huumori riittänyt, kun se jäi pakettiin kolmanteen sisälle. Sitä ennen se oli oikein hyvä voittaja Oulussa ja Ylivieskassa.

Kolmaskin kohde on on mailin matka. Prince Palema avaa keskeltä rataa keulaan, ja siinä voisi olla jopa ideavarma ainesta. Otetaan vihjeriviin kaksi varmistusta. Zogo Match on ollut tauon jälkeen hyvä molempiin startteihinsa, ja 4-radalta juoksu ei voi mennä kovin pahasti pieleen. Credit To Loven kunto on rautaa ja se avaa ulkoradaltakin niin kovaa, että juoksupaikka löytyy kärjen tuntumasta.

Viidenteen kohteeseen pelataan puolet viivalla olevista valjakoista. Aatsi ja Vilkeen Velmu jakavat ison osan pelistä ja niiden kuuluukin olla suosikkeja, kun Säihkeen Sähinä joutui jäämään pois. Wauhti yllätti keulahevosen pätkällään Mikkelissä ja on nyt varottava. Yllättäjinä mukaan hyvältä paikalta Tähtisekki(6%), sekä täysin unohdettu Humiro (1%).

Kuudes kohde on avoimenluokan tulinen maili, jossa tikulla on 20 000e ykköspalkinto. Italiasta tuotu Bubble Effe saa suosikinviitan. Jättiyllättäjänä Farzad Boko (4%), joka on loistavalta paikalta yllätysvalmis. Takarivistä mukaan Kurri Jari Boko, joka voi kiertää korkealle, mikäli kiihdytys yhtään venyy.

Päätöskohde on Nordic King kylmäverisille. Odd Herakles on keulapsyykillä pelattu suosikiksi. Mikäli Parvelan Retu lähtee ravia, uskon sen näyttävän muille pohjoismaisille huipuille kuinka maili vedetään täyttä läpi. Månlykke A.M. vielä mukaan lapulle, koska Parvelan Retulla on keskeltä rataa selvä laukkariski.

Lähtö1: 1,9,11,12

Lähtö2: 1

Lähtö3: 4,5,7

Lähtö4: 6

Lähtö5: 2,7,8,9,10

Lähtö6: 1,4,9

Lähtö7: 4,5,8 Vihjerivin hinta: 27e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *