Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ensimmäinen varma poimitaan pitkinhampain ensimmäisestä lähdöstä, jossa luotetaan Sunbeamin kokomatkan johtoon. Hevonen on hyvässä kunnossa ja kenties suomen tämänhetken paras ohjastaja Santtu Raitala pitänee keulat ja osaa siittä kyllä tehdä tarvittavan. Toinen varma on kuudennen kohteen Vixeli. Vastus näyttää sopivalta jopa 60m pakilta lähtevälle luokkahevoselle.

Toinen kohde pelataan kahdella merkillä. Jopa lahjasarjassa kykyihinsä nähden starttaavassa Tattoo Avengerissa olisi myös varma-ainesta, mutta viimekerran laukka herättää sen verran kysymyksiä, että varmistetaan keulaan pääsevällä Migh Be Romeo:lla.

Kolmanteen lähtöön haetaankin jymy-yllätyksiä. Kovia lähtöjä voittanut Essi Van Press antoi viime kerran kakkossijallaan jo myrskyvaroituksen tulevasta. Pelikansa ei ole tätä noteerannut ja 0,4% pelattuna Essi Van Press kuuluu kyllä joka lapulle! Samoin viimeksi hyvin kirinyt Pops’ Sunrise 2%, kärjen tuntumaan pääsevät Jasmine Zon 3% ja Ghaliya Web 1% sekä todennäköinen keulahevonen Gizelle Nyx 6%. Pelikansa luottaa liikaa Imakeituptothesky:hyn joka on kyllä tehnyt hyviä esityksiä. Nyt voltin suljetulta lähtöradalta ei noin vain taideta eteenpäin ajella.

Neljäs lähtö pelataan viidellä merkillä joista eniten ideaa on Vaarao:ssa 6,5%.

Viidennessä lähdössä hurja Mark More on ansaittu suosikki. Varmistetaan kuitenkin Edfromedilla jolla yritetään ajaa alta pois kun Mark Morella käännellään kiriin kolmannelle.

Viimeinen lähtö pelataan parhailta lähtöpaikoilta, 1-3 lähtevillä huippuhevosilla. Lisäksi lapulle kivikovan mailin viime lauantaina kuolemanpaikalta voittanut Com Milton ja huipputamma Stonecapes Queila.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 4,8

Lähtö3: 1,4,6,7,8,12,14,15

Lähtö4: 1,2,3,8,13

Lähtö5: 5,11

Lähtö6: 8

Lähtö7: 1,2,3,9,10 Vihjerivin hinta:40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *