HJK

KERROIN

1.68
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan suursarjoissa alkaa pelit olla tämän kauden osalta pelattu, joten lauantaina poimitaan betsit kotimaan palloilusta. Veikkausliigassa pelataan kaksi ottelua, joista löytyy kaksi handicap-vetoa.

TPS-FC Lahti (klo 17:00)

Kotijoukkue TPS on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Turkulaisista uhkaa pikkuhiljaa tulla todellinen hissijoukkue Veikkausliigan ja Ykkösen välille, sillä visiitti sarjaporrasta alemmas oli vain yhden kauden mittainen.

TPS jäi kaudella 2018 sarjapaikasta vain kahden pisteen päähän. Joukkue teki tuolloin 6. eniten maaleja, mutta puolustuspää ei kerta kaikkiaan toiminut riittävän hyvin. Viime otteluissa on nähty viitteitä samoista ongelmista, mutta kauden alku on ollut vaikea myös hyökkäyspäässä.

Turkulaiset ovat hävinneet SJK:lle, Ilvekselle ja HJK:lle tekemättä maaliakaan. Ainoa osuma syntyi FC Hongan vieraana 1-3 -tappiossa. On kuitenkin sanottava, että xG-lukemat olivat etenkin avauspeleissä varsin tasaisia.

FC Lahti on valunut parin viime vuoden aikana sarjan kärkisijoilta alempaan kastiin. Sekavan viime kauden jälkeen joukkueella on taas uusi valmentaja – tällä kertaa varsin tuntematon Ilir Zeneli. Päävalmentajalla on vielä paljon tekemistä joukkueensa kanssa.

Lahti ailahteli paljon jo viime vuonna, ja samaa on näkyvissä tälläkin kaudella. Lahtelaiset ovat hävinneet HJK:lle 0-4 ja KuPSille 0-3, mutta kairasivat 0-3 voiton HIFK:sta ja aiheuttivat samalla potkut stadilaisten päävalmentajalle.

Tällä hetkellä on selvää, että Lahti ei ole perustasoltaan merkittävästi turkulaisia vahvempi nippu. Lauantain matsi on hyvä sauma TPS:lle napata kauden avausvoitto. Betsaamme TPS:ää in 3,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 36%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

HJK-Ilves (klo 18:30)

Veikkausliiga perinteisesti dominoinut HJK lähti tähän kauteen poikkeuksellisesta tilanteesta. Klubi jäi viime vuonna kauas kärjestä ja hukkasi lopulta jopa UEL-paikankin playoffs-finaalissa IFK Maarianhaminaa vastaan.

Klubi on taas kerran ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta kauden alku ei ole sujunut aivan puhtain paperein: neljästä ottelusta on saldona kolme voittoa ja yksi tappio. Ainoa selkäsauna tuli Turussa Interin vieraana, jossa HJK:lla oli selkeitä vaikeuksia luonnonnurmen kanssa.

Ilves on noussut viime vuosina ilahduttavasti Veikkausliigan kärkisijoille. Tamperelaiset olivat viime kaudella jopa mestaruustaistelussa mukana, mutta puhti ei aivan riittänyt tasaisessa kärkitaistelussa mitalisijoille.

Jarkko Wissin johtamat joukot lähtivät tähänkin kauteen yhtenä kärkijoukkueista. Sesonki käynnistyi hulinaottelulla IFK Maarianhaminaa vastaan, josta Ilves nappasi 4-3 -voiton. TPS kaatui toisella kierroksella, mutta sittemmin Ilves ei ole voittoja napsinut.

Tamperelaiset ovat olleet myös varsin heikkoja kärkiotteluissa Interiä vastaan (1-5 tappio) sekä KuPSin isäntänä (0-0 tasapeli). Edellisellä kierroksella Ilves pelasi ansaitun tasapelin heikon RoPSin vieraana.

Klubi on ottelussa selvä suosikki, ja meidän mielestämme betsimarkkina ei ole saanut tasoeroa aivan kohdalleen. HJK kelpaa vetoihin in 1,68 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 65%.

Ilves ei ole voittanut HJK:ta yhdeksään kohtaamiseen runkosarjassa, eli Klubi on ollut tamperelaisille todella vaikea vastus.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *