Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 65-kierroksella nähdään peräti 5 Derby karsintaa. Vihjeriviin varmaksi pelataan kolme suursuosikkia, jotka vaikuttavat muita päätä pidemmiltä ja panos nostetaan euroon, jolloin mahdollinen voitto tulee kymmenkertaisena.

Ensimmäinen varma on avauskohteen Consalvo. Consalvon peliprosentit ovat yli 80, mutta on todella vaikea nähdä huippukuntoisen Consalvon häviävän. Consalvolla juostua rahaa 100 000 enemmän kuin seuraavalla ja se kertoo jotain hevosen luokasta. Toisesta kohteesta napataan varmaksi An-Dorra. Toissaviikolla Joensuussa An-Dorra otti lähtölaukan jääden 100m muista. Tästä huipputamma vähät välitti kelaten porukan kiinni ja kiertäen vielä kaikki ollen voittajana maalissa. Kunnioitus suosikkia kohtaan on sitä luokkaa että An-Dorralla ei tarvitse edes ladata lähtöön ja silti Jarmo Saarela istuu keulassa viimeistään ensimmäisen takasuoran alussa. Kolmas varma on viidennen lähdön Sahara Jaeburn. Viimevuoden Kriterium voittaja on niinsanotusti ”ylikylä” tähän tehtävään, eikä ilman haaveria häviä tätä kyllä millään.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on Making Match, joka on viiteen viimeiseen ollut kahden sakissa. Otetaan suosikille tähän kuitenkin kaksi varmistusta. Ava Di Emelin kärkkyy sisäradalta suosikin selkää ja voisi siittä pätkällä yllättää suosikin, mikäli kiriluukku aukeaa. Lara Lucalta löytyy myös lähtönopeutta ja sekin olisi vaarallinen, jos pääsee suosikin selkään.

Neljännen kohteen rastaaminen aloitetaan Quite A Loverista. Tommi kylliäinen yrittää hyvältä paikalta keulaan ja siittä Quite A Loveria olisi paha ohittaa. Callela Kickoff saanee hyvän reissun sisäradalla ja on ihan mahdollinen menestyjä. Piece Of Hero on myös kunnossa ja jos pääsee keskeltä rataa sujuvasti parijonoon, on kaikki mahdollista. It’s Raining Men pääsee lähtemään Quite A Loverin takaa ja päässee näin takaristä hyvin läpi.

Päätöskohteen ykkösmerkki on Mark More, joka menestyy sekä keulasta, että selästä. Ykkösradan Her Royal Highness on hirmuisessa kunnossa ja nousee korkealle. Mukaan vielä No Limit Royalty, on viimeaikoina noussut surkeiltakin lähtöpaikoilta lähelle kärkeä. Nyt 3-rata ja kaikki on mahdollista.

Lähtö1: 7

Lähtö2: 6

Lähtö3:1,3,4

Lähtö4: 1,2,5,9

Lähtö5: 8

Lähtö6: 1,3,4 Vihjerivin hinta: 36e Panos: 1e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *