KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteisessä brittifutisvakiossa jaetaan jälleen bonusrahaa. Tarjolla on 200.000 euroa lisää 13 oikein -tuloksille, eli potti täysosumille nousee yhteensä noin puoleen miljoonaan euroon.

Tässä ovat vinkit lauantain pelikohteisiin. Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät kupongin yli- ja alipelatut kohteet.

Linkki väliotsikkoon
Linkki random ankkuriin

1: Arsenal-West Ham (63-19-18)

Arsenal on aloittanut kauden kahdella tappiolla, mutta ohjelma on ollut myös pahin mahdollinen: Manchester City ja Chelsea. Tykkimiehet olivat altavastaajia molemmissa peleissä. West Ham on hävinnyt niin ikään kaksi ensimmäistä peliään. Turpasaunaa Liverpoolissa seurasi kotitappio Bournemouthille. Arsenal on ottelussa suosikki, mutta joukkueen nykytaso on kaukana 2000-luvun parhaista päivistä. Kotivoitto on pahasti ylipelattu, ja tämä kohde kannattaa muurata umpeen. West Ham on pelattu vain 8%!

2: Bournemouth-Everton (38-27-35)

Bournemouth on aloittanut kauden kahdella komealla voitolla. Avauspelissä kaatui nousija Cardiff, ja toisella kierroksella West Ham vieraissa. Evertonin esityksissä ei ole myöskään valittamista. Avausottelussa se haki pisteen Wolvesilta punaisesta kortista huolimatta, ja viime viikonloppuna kaatui Southampton. Toffees on aivan eri joukkue nyt Marco Silvan alaisuudessa, ja kesähankinta Richarlison on liekeissä. Bournemouth on pieni kotisuosikki, ja 36% pelattu ykkönen on paras merkki. Vakiossa tähän maistuu 1_2.

3: Southampton-Leicester (36-28-36)

Southampton on aloittanut kauden hieman nihkeästi, ja saldona on vasta yksi piste. Avauskierroksen saldona on kotitasuri Burnleyn kanssa, jota seurasi odotettu tappio Evertonin vieraana. Leicester hävisi hyvän esityksen jälkeen Manchester Unitedille kauden avausottelussa. Viikko sitten Ketut kaatoivat Wolvesin 2-0 punakortista huolimatta. Southampton on luokkaa heikompi joukkue juuri nyt, ja lähtökohdat peliin ovat hyvin tasaiset. Tällä hetkellä 32% pelattu kotivoitto on paras merkki. Edellisen kohteen tavoin 1_2 maistuu parhaiten.

4: Huddersfield-Cardiff (38-33-29)

Huddersfield on avannut kauden kahdella rumalla tappiolla. Ensin tuli turpaan Chelsealta 0-3, ja toisella kierroksella joukkue kärsi peräti 6-1 tappion Cityn kotiluolassa. Tuloksiin ei kannata suuremmin ylireagoida kovien vastusten vuoksi. Cardiff hävisi avauspelinsä Bournemouthille 2-0. Toisella kierroksella joukkue pelasi tasaisen 0-0 matsin Newcastlea vastaan kotona. Vastakkain on kaksi sarjan heikointa hyökkäystä, joten 0-0/1-1 tasapeli on äärimmäisen lähellä. Rististä lähdetään, sen jälkeen oman maun mukaan lisää merkkejä.

5: Liverpool-Brighton (80-14-6)

Liverpool on ollut toistaiseksi juuri niin vakuuttava, kun odottaa saattoi. Jurgen Kloppin miehistö on voittanut molemmat ottelunsa maalierolla 6-0 ja kerännyt täysin ansaitut kuusi pistettä. Brighton hävisi avauspelinsä Watfordille 2-0, mutta yllätti kaikki kaatamalla Manchester Unitedin viime sunnuntaina 3-2. Tässä ottelussa vieraiden mahdollisuudet ovat hyvin rajalliset, ja vakuuttava Liverpool voittaa matsin kahdeksan kertaa kymmenestä. Kotivoittoa ei kannata varmistella, vaan vaihtomerkit on syytä säästää muihin kohteisiin.

Katso alla olevasta videosta myös viikonlopun parhaat Valioliigaideat napakasti tiivistettynä muutaman minuutin videoon! Vakiovihje jatkuu videon jälkeen. Laita ilmaisetvedot.comin Youtube-kanava seurantaan, sillä videoita on luvassa myös jatkossa!

6: Sheffield Weds-Ipswich (52-28-20)

Sheffield Wedsin kausi lähti käyntiin surkeasti. Pöllöt pelasivat kolme ensimmäistä ottelua ilman voittoa, ja peliesitykset olivat kaukana odotetuista. Viikolla joukkue paransi vihdoin otteitaan ja kaatoi ansaitusti Millwallin 2-1. Ipswichin tilanne on hieman päin vastainen. Tractor Boys on pelannut odotuksiin nähden aivan kelvollisesti, mutta voittotili on vielä avaamatta. Vieraissa joukkue ei ole onnistunut vielä maalinteossa. Sheffield Weds on selvästi laadukkaampi joukkue ja Vakiossa hieman alipelattu. 49% merkitty ykkönen kelpaa hyvin varmaksi.

7: Swansea-Bristol City (52-27-21)

Valioliigasta pudonnut Swansea ei ole vielä esittänyt ihmeitä, mutta joukkue on kerännyt silti komean saldon 2-2-0. Viikolla Joutsenet aiheuttivat kovakuntoiselle Leedsille kauden ensimmäisen pistemenetyksen 2-2 -tasapelillä. Bristol City avasi puolestaan voittotilinsä QPR:n vieraana tiistaina 0-3 voitolla. Robins oli selvästi vahvempi ja ansaitsi kolme pistettä. Joukkueen saldo 1-2-1 kuvaa varsin hyvin alkukautta. Swansea on rankingissa selvästi vierasjoukkuetta edellä, joten kotivoitto toteutuu helposti yli kerran kahdesta. Vakion 64% kannatus on kuitenkin pahasti liikaa, joten otetaan kotivoitosta maistuva ohipeli.

8: Derby-Preston (42-28-30)

Frank Lampardin managerinura on lähtenyt käyntiin vaihtelevalla menestyksellä. Kausi alkoi voitolla avauspelistä, jota seurasi ruma kotitappio Leedsille ja vierastappio Millwallille. Viikkokierroksella Rams palasi voittojen tielle kaatamalla heikon Ipswichin 2-0. Preston voitti myös avausottelunsa, mutta tämän jälkeen ei täyttä pistepottia ole herunut. Viikkopeli Norwichia vastaan oli heikko esitys, mutta viime lauantaina PNE oli selvästi Stokea vahvempi. Kyseessä on kaksi suht tasavahvaa joukkuetta, ja Derby on Vakiossa hieman ylipelattu. 23% pelattu Preston on kohteen selvästi paras merkki.

9: Stoke-Hull (43-26-31)

Valioliigasta pudonnut Stoke on ollut alkukauden suurin pettymys. Potters on täynnä laatupelaajia, mutta esitykset ovat todella heikkoja. Viikolla joukkue hävisi sarjanousija Wiganille peräti 0-3, eikä Stoken saldona ole vielä yhtään voittoa. Vuosi sitten Valioliigasta pudonnut Hull nappasi avausvoittonsa tiistaina, kun joukkue kaatoi heikon Rotherhamin 2-3. Tiikereiden esitykset eivät ole myöskään vakuuttaneet, ja joukkueen on turha haaveilla tälläkään kaudella playoffs-paikoista. Stoke ei ansaitse suurta suosikkiasemaa nähdyillä esityksillä. Vakiossa 57% pelattu kotivoitto on maistuva ohitus!

Väliotsikko

10: Aston Villa-Reading (71-20-9)

Aston Villa on yksi nousijakandidaateista myös tämän kauden Championshipissä. Villa on aloittanut sesongin varsin kelvollisesti saldolla 2-2-0. Viikkopelissä se nousi lisäajalla tasuriin Brentfordia vastaan ja vältti siten kauden avaustappion. Reading on hävinnyt yhtä vaille kaikki ottelunsa. Keskiviikkona Royals johti Blackburnia vastaan vieraissa jo 0-2, mutta taipui silti tasuriin. Tappioputki saatiin sentään poikki. Reading on sarjan heikoin joukkue juuri nyt, joten Villa vie ottelun seitsemän kertaa kymmenestä. Vakiossa vain 14% on hyvä poiminta. Ottelun maaliodotus on hyvin matalalla, joten murskavoitto ei ole todennäköinen lopputulos.

11: Norwich-Leeds (36-24-40)

Norwich on tällä kaudella monen suomalaisen suosikkiseura Championshipissä. Kanarialintujen riveissä nähdään Teemu Pukki, joka on saanut myös mukavasti onnistumisia! Pukki teki viikkopelissä tärkeän avausmaalin, kun Norwich otti kauden ensimmäisen voittonsa Prestonista. Leeds on ollut alkukauden komeetta. Marcelo Bielsa on taikonut Unitedin hurjaan liitoon, mutta jaksaako joukkue toteuttaa vaativaa pelityyliä pitkän kauden ajan?

Viikolla LUFC koki vasta kauden ensimmäisen pistemenetyksen Swansean vieraana. Kyseessä on runsasmaalinen ottelu, jossa Leeds on marginaalinen suosikki. Vain 26% Norwich on paras merkki, ja 1_2 hyvä valinta. Jos uskoa Leedsin avaustappioon riittää, Norwichin jättäminen varmaksi ei ole myöskään hullumpi idea.

12: Blackburn-Brentford (31-30-39)

Sarjanousija Blackburn on avannut kauden mukavasti saldolla 1-3-0. Viikolla Rovers nousi 0-2 tappioasemasta tasapeliin Readingia vastaa. Tällä hetkellä perinteinen seura on Championshipin rankingin keskivaiheilla, eikä näytä missään nimessä yhdeltä heikoimmista joukkueista. Brentford on ollut toistaiseksi vakuuttava. Joukkueen saldo voisi hyvin olla neljä voittoa, mutta 2-2-0 ei ole myöskään huono startti. Viikolla Bees menetti arvokkaan vierasvoiton Villan kotiluolasta yliaikamaalilla. Brentford ansaitsee pienen suosikkiaseman, mutta ottelu lienee tiukka ja vähämaalinen. Vain 34% pelattu kakkonen voidaan hyvin nostaa tällä kierroksella jopa varmaksi.

13: Nottingham-Birmingham (47-30-23)

Nottinghamista povattiin kauden alla yhtä Championshipin mustista hevosista. Forest on esiintynyt toistaiseksi hyvin, mutta huono viimeistely vei kolme pistettä kauden avauskierroksilla. Birmingham on puolestaan yhä ilman kauden avausvoittoa. Brummies ei ole myöskään osunut maalipuiden väliin kolmeen otteluun. Yrityksestä joukkuetta ei voi kyllä syyttää, sillä Birmingham on luonut paikkoja roppakaupalla. Nottingham ei ole ottelussa kovinkaan suuri suosikki, ja Vakiokansa on ylireagoinut Birminghamin huonoihin tuloksiin. Otetaan ohipeli 63% pelatusta kotivoitosta!

Parhaat varmat: 7:X2, 9:X2, 13:X2
Parhaat ohipelit: 5:1, 6:1, 12:2

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!