KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 25.9

Classic-Steelers

Salibandyliigassa pelataan tänään yhden ottelun voimin kun hallitseva mestari Classic isännöi Tampere Areenalla hämeenlinnalaista Steelersiä. Peli käyntiin klo 18.30.

Hieman kankean avausottelun jälkeen (josta toki voitto Happeesta luvuin 7-4) Family käveli lauantaina Welhojen yli Kuopioissa murskaavasti 2-14. Maajoukkuepelaajia vilisevässä ryhmässä löytyy ratkaisuvoimaa aina kolmanteenkin kenttään asti. Joukkueen selkeä syömähammas on kuitenkin maailman mittapuullakin aivan järkyttävän kova ykkösviisikko: Eemeli Salin, Nico Salo, Sami Johansson,Janne Lamminen ja Krister Savonen ovat varmoja nimiä myös joulukuun MM-kisaryhmässä. Tulevaisuutta ajatellen kannattaa katseet kiinnittää kolmoskentän Aaro Heliniin, joka on takonut kahteen peliin maukkaat kolme täysosumaa. Maalilla Lassi Toriseva on selkeä ykkösvahti, joskaan taso tämän takana ei juuri paljoa laske.

Steelers oli kahdella ensimmäisellä kierroksella vakuuttava ja nappasi voitot niin KooVeesta (2-6) kuin myös Nokian KrP:stä (10-3). Sunnuntaina se kärsi kuitenkin tappion Welhoille tarkan ottelun jälkeen luvuin 4-2. Ville Lastikka on osunut jokaisessa kolmessa ottelussa ja johtaa koko sarjan maali- ja pistepörssiä (9+1), ketjukaveri Nico Jonaeson on tutkaparinsa kanssa pistepörssissä jaetulla kärkisijalla tehoin 2+8. Vakiokalustuksesta Timo Johansson on tänään merkitty huiliin, muuten Petri Kemppainen saa jalkeille täyden rosterin. Maalilla jatkaa hyvin esiintynyt Santtu Pohjonen.

Classic on otteluun ansaitusti jättisuosikki eikä voittajasta tänään liene epäselvyyttä. Steelers pystyy parhaimpana päivänään varmasti roikkumaan pelissä mukana, mutta tamperelaisia vastaan peli on yleensä päässyt repsahtamaan melkoisiin murskalukemiin. Vieraat pystyvät Lastikan johtaman ykkösviisikon turvin varmasti myös lyömään palloa Lassi Torisevan selän taakse ja Classic halutessaan voi itse painaa kaksinumeroiset tulostaululle. Me näemme ottelun selvästi markkinaa runsasmaalisempana joten nostetaan yli 11,5 maalia tiistain peleihin mukaan.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 25.9

Classic-Steelers

yli 11,5 maalia @1,78 panos 5/10

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!