KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan kauden ensimmäinen viikkokierros. Tämä tietää ylimääräistä rasitusta sarjan etenkin kärkiseuroille, jotka pelasivat viime viikolla myös Eurokentillä. Milanossa vierailija Fiorentina saa merkittävän hyödyn tiistain huippukamppailuun.

Kotijoukkue Inter lähti tähän(kin) kauteen suurin odotuksin. Hurjimmat analyytikot veikkasivat raitapaidoista jopa mestari Juventuksen haastajaa. Kausi on kuitenkin alkanut siihen malliin, että Interin on turha haaveilla enää Scudettosta. Joukkue on viiden kierroksen jälkeen jo seitsemän pistettä sarjakärki Juvea perässä.

Interin syksyä rasittaa Mestarien liiga, johon joukkue selvisi dramaattisesti viime kauden päätöskierroksen viimeisen vartin ansiosta. Internazionalen UCL-avaus sujui komeasti, sillä joukkue nousi loppuhetkillä voittoon Tottenhamista maalein 2-1. Tiistain ottelu on jo kolmas viikon sisään.

Vierailija Fiorentina putosi puolestaan eurokentiltä viime kauden loppumetreillä. Viola voi keskittyä tällä kaudella täysin liigaotteluihin ilman ylimääräistä rasitusta. Alku lupaa myös hyvää, sillä joukkue on pelannut viisi matsia erinomaisesti.

Fiorentina on hävinnyt vasta yhden ottelun, ja sekin oli Napolin vieraana niukasti maalein 1-0. Maaliero on komea 11-3, ja Marco Benassi on onnistunut maalinteossa jo kolme kertaa. Viola taistelee tällä kaudella paikasta jopa viiden parhaan joukkoon.

Inter on kaksikosta luokkaa vahvempi joukkue, mutta Fiorentina saa otteluun merkittävän rasitusedun. Inter pelasi viime viikolla kaksi todella kovaa matsia parhailla miehillään. Lepuutuksia on todennäköisesti luvassa. Fiorentinalla ei ole euromatsia rasitteena.

Internazionalen keskikertainen alkukausi ei lupaa hyvää Serie A:n kannalta. Edessä voi olla ns. välikausi ja keskittyminen vahvasti Mestarien liigan alkulohkoon etenkin syksyllä. Fiorentinalla on hyvä sauma yllättää, ja tarjolla on komeita kertoimia. Poimitaan lapulle Fiorentina +0,5 in 2,15 kertoimella (todennäköisyysarvio 53%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!