Lille

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viikonlopun futiskierros käynnistetään Euroopan sarjoissa tuttuun tapaan perjantaisin. Poimimme tämän viikon kierrokselta pari maistuvaa betsiä.

Bundesliiga: Hertha-Eintracht Frankfurt (klo 21:30)

Kotijoukkue Hertha avasi kautensa viikko sitten erinomaisella esityksellä Werder Bremenin vieraana. Berliiniläiset iskivät kaksi maalia vain hetki ennen taukoa ja jatkoivat vahvasti myös toisella puoliajalla. Joukkue loi xG:tä myös todella vakuuttavasti.

Herthan viime kausi päättyi lopulta sijalle 10, mutta parempaakin olisi ollut tarjolla. Joukkueen peräsimessä oli keväästä 2019 kesään 2020 peräti neljä eri manageria. Nyt Hertha jatkaa Bruno Labbadian johdolla, joka manageroi viime kauden yhdeksän viimeistä ottelua saldolla 4-1-4.

Eintracht Frankfurtin avausottelu ei sen sijaan sujunut odotetulla tavalla. Joukkue kohtasi sarjanousija Bielefeldin kotonaan, mutta jäi 1-1 -tasapeliin hallinnasta huolimatta. Frankfurt loi maaliodottamaa käytännössä yhtä paljon kuin Hertha Berlin omassa ottelussaan.

Vierasjoukkueella on takana pettymysten kausi. Frankfurt oli lähellä joutua jopa putoamistaisteluun, mutta joukkue nappasi lähes neljänneksen koko kauden pisteistään neljän viimeisen kierroksen aikana. Tämä nosti joukkueen jopa 9. sijalle tasaisessa keskikastissa.

Hertha ja Frankfurt ovat varsin lähellä toisiaan, mitä tulee pelivoimaan. Betsimarkkinalla on tämä tasoero hallussa. Totalsien suhteen linjat ovat kuitenkin pielessä. Suurin syy tähän on kotijoukkue Hertha.

Berliiniläisiä pidetään jostain syystä vähämaalisina, mutta 12/15 edellisestä liigapelistä on yli 2,5 maalin tuloksia. Nykyisen valmentajan johdolla Hertha on pelannut 7/10 ottelusta yli 2,5 maalin. Myös kauden avaus oli siis erittäin vauhdikas.

Frankfurt oli viime kaudella yksi koko sarjan runsasmaalisimmista joukkueista, emmekä usko tämän muuttuvan mihinkään. Myös Frankfurt loi avauskierroksella hurjasta tilanteita. Betsataan yli 2,5 maalia in 1,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 64 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Ligue 1: Lille-Nantes (klo 22:00)

Kotijoukkue Lille on edellisen kauden neljäs ja sitä edeltävän kauden hopeajoukkue. Kyseessä on pelivoimaltaan yksi Ranskan liigan ehdottomia kärkijoukkueita, jos PSG:tä ei lasketa. Rankkaamme Lillen tällä hetkellä patonkimaan kakkoseksi yhdessä Marseillen kanssa.

Lille on aloittanut tämän kauden pelaamalla neljä ottelua ilman tappiota. Kuten joukkueella tapana on, pisteet on hankittu kahdella 1-0 -voitolla sekä kahdella 1-1 -tasapelillä pelivoimaltaan todella vahvoja Marseille ja Rennesiä vastaan.

Vierasjoukkue Nantes oli viime kauden 13. ja sitä edeltävän kauden 12. paras joukkue. Kyseessä on hyvin tasainen keskikastin suorittaja, jonka pelivoima kuuluu tällä hetkellä tasaiseen sijojen 12-16 olevaan nippuun.

Nantesin kausi on sujunut tuloksellisesti kohtalaisen hyvin, mutta pelikentällä joukkue ei ole vakuuttanut. Saldo on 1-2-1, jossa ainoa tappio on Monacolle vieraissa 1-2. Nantes oli myös ainoassa voitto-ottelussaan (2-1 vs Nimes) selvästi heikompi osapuoli.

Lillen ja Nantesin välillä on selvä tasoero, mitä Lillen mahtava kotietu vain korostaa. Viime kauden saldo 11-2-2 ja sitä edeltävän kauden 13-4-2 kertoivat kaiken oleellisen. Viime kaudella Lille hävisi kotonaan vain PSG:tä ja Marseillea vastaan.

Vaikka kotietu ei olekaan nyt normaalilla tasolla, pidämme Lilleä silti 60 prosentin suosikkina hyvin keskinkertaista Nantesia vastaan. Betsataan Lillen voittoa in 1,78 kertoimella. Kotijoukkueen kompurointi tällaisessa ottelussa yllättäisi melkoisesti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *