KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga jatkuu tiistaina kahden ottelun voimin. Mikkelissa nähdään mielenkiintoinen matsi, jossa Liigaa dominoiva Oula Palve saa vastaansa yllätysvalmiin kotijoukkueen.

Jukurit on aloittanut sarjan pirteästi. Joukkue kuuluu materiaalinsa osalta Liigan häntäpäähän, mutta mikkeliläiset ovat pystyneet ryöstämään pisteitä myös sarjan kärkijoukkueilta. Edellisessä ottelussa Jukurit haki pisteen Kärpiltä kovan taistelun jälkeen. Joukkue oli kahden erän jälkeen 0-2 tappiolla, mutta osoitti sitkeyttään nousemalla tasoihin aivan ottelun viime hetkillä tehopuolustaja Suhosen toimesta.

TPS on ollut odotetun vahva. Oula Palve on tällä hetkellä suorastaan dominoiva hyökkääjä sarjassa tehden viiteen otteluun kuusi maalia. Palven dominointi on jättänyt täysin varjoonsa joukkueen muut keskushyökkääjät. TPS potee tällä hetkellä pientä puolustajapulaa, kun aikaisempien poissaolojen lisäksi myös runkopuolustaja Eronen on pudonnut vahvuudesta.

TPS:n esitys Vaasassa oli surkea. Joukkue oli jo korjaamassa halpoja pisteitä, kunnes Sport niittasi ansaitun tasoituksen ilman maalivahtia. Sportilla oli ottelussa selkeästi enemmän laadukkaita maalipaikkoja, ja lisäpiste olisi ollut pelitapahtumiin nähden vähintäänkin ansaittu.

Jukurit ei anna mitään ilmaiseksi ja tulee taatusti jättämään kentälle kaikkensa. TPS koki myös herätyksen liigan vaatimustasosta Sportia vastaan. Turkulaisilla ole varaa lähteä pelaamaan mitään joukkuetta vastaan puolivaloilla. Tulikuuma Palve ja nuori huippulupaus Kakko on vaikeasti pysäytettävissä, mutta TPS-puolustuksen haavoittuvaisuus on taatusti kotijoukkueen tiedossa.

Jukurit lähtee rohkeasti haastamaan TPS-pakkeja, ja ottelun asetelma on runsasmaalinen. Poimitaan lapulle yli 5,0 maalia ilta 2,02 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!