KooKoo 1X2

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona neljä ottelua. Löysimme peli-ideoita Kouvolasta sekä Tampereelta, jossa sarjajumbo Ilves kaipaa epätoivoisesti pisteitä.

Ilves-KalPa

Kotijoukkue Ilves on ollut Liigan suurin puheenaihe alkaneella kaudella. Nuorelta ryhmältä odotettiin kesän jälkeen paljon, ja jotkut analyytikot povasivat Ilveksestä jopa kärkijoukkueiden haastajaa. Saldo on toistaiseksi musertava: nolla pistettä.

Ilves on pelannut jo viisi ottelua, mutta joukkue ei ole onnistunut edes venymään jatkoajalle yhtään kertaa. Paras esitys on tähän asti avauspeli kärkijoukkue Tapparaa vastaan, jonka Ilves hävisi 4-5. Sen jälkeen joukkue on päästänyt 3 tai 4 maalia kaikissa otteluissa, mutta hyökkäyspää ei ole pysynyt perässä.

Ilveksen ongelmat ovat joka puolella kaukaloa, ja otteet ailahtelevat liikaa pelistä toiseen. Nuoren joukkueen itseluottamus on kovalla koetuksella, ja nollaputki pitäisi saada poikki.

Vierasjoukkue KalPan odotukset tähän kauteen olivat varsin maltilliset. Se on pelivoimaltaan yhä luokkaa Ilvestä heikompi, vaikka kotijoukkueen kausi onkin alkanut tuloksellisesti huonosti.

KalPa avasi kauden voittamalla Jukurit jatkoajalla. Tämän jälkeen tuli epäonninen kotitappio HIFK:lle ja selkeä kotivoitto JYP:stä 5-2. Viikonloppuna kuopiolaiset taipuivat KooKoolle tasaisessa pelissä 1-0.

Kilpipaidat ovat esiintyneet odotuksiin nähden varsin hyvin. Odotamme KalPalta jatkossakin varsin vähämaalisia tuloksia ja sijoitusta säälipleijareiden tuntumassa.

Keskiviikon ottelu on Ilveksen paras sauma pisteille tähän saakka. KalPan hyökkäyspeli ei ole myöskään valtava uhka, joten nuori Ilves-puolustus voisi jopa ryhdistäytyä ja pitää rivinsä ojennuksessa.

Me arvioimme ottelusta hyvin vähämaalista, ja value löytyykin ottelun totals-linjoista. Pelaamme ilta alle 5,5 maalia 1,78 kertoimella – arvio tapahtumalle noin 63 prosenttia. Pikkurahalla voi myös hakea tasapeliä ilta kertoimella 4,60.

KooKoo-TPS

KooKoon viime kausi oli kova pettymys, sillä joukkue jäi yhdeksän pistettä säälipleijreista Malte Strömwallin maaleista huolimatta. Ruotsalaistähti poistui kesällä Kouvolasta, joten ennakoimme joukkueelle vaikeuksia myös tulevalla kaudella.

Jussi Ahokkaan valmentama ryhmä on aloittanut sesongin kelvollisesti. Avauspelissä tuli hyvin epäonninen tappio SaiPalle, jonka KooKoo kuittasi kotonaan 5-1 numeroin. Tämän jälkeen tuli turpiin Sportilta peräti 2-7, ja jälleen epäonninen vierastappio Jukureille.

Viime kierroksella KooKoo nappasi kauden toisen voittonsa tiukassa matsissa KalPaa vastaan maalein 1-0. Kyseessä oli kauden ensimmäinen nollapeli Henrik Haukelandille.

TPS on joukkue, jonka suoritustasoa ei ole aina helppoa arvioida. Seuran sisällä tuntuu olevan omat ongelmansa, joista saatiin esimakua kauden alla (tapaus Jonne Virtanen). Turkulaisten heikko trendi alkoi jo viime keväänä, ja suunta on tällä hetkellä huolestuttava.

Kauden tuloksista ei voida vetää vielä suuria johtopäätöksiä. Avauspelissä tuli hieman epäonninen tappio Ässille, jonka TPS kuittasi voitolla Ilveksestä. Viime viikolla turkulaiset hävisivät Pelicansille vasta jatkoajan jälkeen, mutta joukkue oli maalipaikoilla mitattuna selvästi perässä.

Vedonlyöntimarkkina yliarvostaa tällä hetkellä hieman turkulaisia, ja toisaalta KooKoo ei ole betsareiden suosiossa. Meidän mielestämme tämän kaksikon pelivoimassa on selvästi pienempi ero, mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Ottelun maaliodotus on keskiarvoa korkeampi, joten tasapelin riski pienenee. Nappaamme peleihin KooKoon voiton in kärkikertoimella 2,65. Arviomme mukaan KooKoo ansaitsee pelissä marginaalisen suosikkiaseman.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *