Valladolid-RM U3.0

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain pelikohteet löytyvät Italian ja Espanjan pääsarjoista. Yksi betsi on heti lounasaikaan ja toinen myöhäisiltaan.

Serie A: Inter-Cagliari (klo 13:30)

Inter on ollut todella vakuuttava tämän kauden Serie A:ssa. Joukkue oli vielä pari viikkoa sitten piikkipaikalla yhdessä Juventuksen kanssa, mutta takana on nyt kaksi heikkoa matsia. Ensin Inter jäi kotonaan tasapeliin Atalantan kanssa ja viikko sitten myös Leccen kanssa.

Atalanta-ottelu oli heikko esitys, mutta Lecceä vastaan Interillä oli huonoa onneakin. Ottelu olisi pitänyt hoitua normaalisti maalein 1-2 tai 1-3. Nyt on korjausliikkeen paikka, ja Cagliari näyttää sopivalta vastustajalta.

Cagliari oli syksyllä Serie A:n varsinainen komeetta. Joukkue pelasi kuukausia ilman yhtään tappiota, kunnes putki katkesi joulukuussa karulla tavalla: Cagliari päästi kaksi yliaikamaalia Laziota vastaan ja hävisi kotonaan 1-2.

Tästä tappiosta on alkanut odotettu alamäki, joka jatkuu edelleen: saarelaiset eivät ole voittaneet yhtään kuudesta edellisestä liigaottelusta. Moni on odottanut tätä tuurien tasaantumista, sillä Cagliari oli alkukaudella varsin onnekas – etenkin myöhäisten maalien kanssa.

Ongelmana on ehdottomasti joukkueen puolustuspää. Cagliarin verkkoon on tehty vähintään kaksi maalia jo huikeat yhdeksän ottelua putkeen. Näistä 8/9 on päättynyt myös yli 2,5 maalin tulokseen. Joukkue on maalimääriltään yksi sarjan korkeimpia.

Vastaava ottelu päättyi Italian cupissa tammikuun puolivälissä maalein 4-1. Odotamme Interin palaavan voittokantaan vastaavin lukemin. Ottelun maaliodotus on todella korkealla, ja tarjolla on myös maistuvia kertoimia.

Betsataan yli 3,0 maalia in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

La Liga: Valladolid-Real Madrid (klo 22:00)

Aloitetaan tämän ottelun ennakointi vierasjoukkueesta, joka on huomattavasti tutumpi. Real Madrid lähtee illan matsiin hyvissä fiiliksissä, sillä takana on viisi voittoa putkeen ja peräti 18 tappiotonta matsia kaikki kilpailut mukaan luettuna.

Viikolla joukkue eteni helposti jatkoon Espanjan cupissa. Edellisellä liigakierroksella kaatui puolestaan Sevilla maalein 2-1. Tulos oli siinä mielessä harvinainen, että Real Madrid päästi maalin. Tätä ennen Zidanen porukka oli päästänyt ainoastaan yhden osuman viiteen liigamatsiin.

La Ligan puolustusrekordi on ollut viime vuodet lähes poikkeuksetta Atletico Madridin hallussa. Tällä kaudella tilanne on kuitenkin toinen: Real Madridin puolustus on sarjan pitävin. Joukkueen maalimäärä 2,55 per ottelu on myös todella alhainen ja pitkälti peruja takalinjojen toimivuudesta.

Nyt Real kohtaa Valladolidin, joka on yksi La Ligan alemman keskikastin vähämaalisia sumputtajia. Valladolidin maalikeskiarvo on koko kaudelta vain 2,00 per ottelu. Ainoastaan kaksi ottelua kahdestakymmenestä on päättynyt yli kolmen maalin lopputulokseen.

Valladolid on pysäyttänyt kotiotteluissaan jo Valencian (1-1), Real Sociedadin (0-0) sekä Atletico Madridin (0-0). Sevillaa vastaan joukkue hävisi vain 0-1. Aiempi Real Madridin kohtaaminen päättyi Madridissa myös lukemiin 1-1.

Under-betsit maistuvat tällaiseen otteluun todella hyvin aasialaisella 3,0 maalin rajalla. Todennäköisyys neljään tai useampaan maaliin on hyvin pieni. Betsaamme siis alle 3,0 maalia Bethardin 1,72 kertoimella. Rohkeimmat voivat pelata myös alle 2,5 maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *