Lukko-Sport U5.5

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lukko ja Sport mittelevät tärkeistä pisteistä lauantaina Raumalla.

Erinomaisen joulukuun pelannut Lukko on esiintynyt tammikuussa vaisusti. Maalinteko on ollut joukkueelle erityisen hankalaa, sillä viidestä viimeisestä pelistä joukkue on jäänyt peräti kolmesti nollille. Torstai-iltana Lukko haastoi Tapparan; tehot olivat edelleen kateissa, vaikka joukkue kykeni luomaan kohtuullisen määrän maalipaikkoja.

Heikon tammikuun aikana Lukko on vajonnut tilanteeseen, jossa paikka jopa kympin sakkiin on vahvasti uhattuna.

Sport on Lukon tavoin heikossa iskussa – joukkue on hävinnyt jo neljä ottelua putkeen. Etenkin oman pään pelaamisessa on nähtävissä huolestuttavia merkkejä. Sport on ollut luvattoman heikko molempien maalien lähettyvillä. Alla on kotiottelu Pelicansia vastaan, joka oli pelin kuvaltaan tasainen, mutta vieraat osuivat todella kovalla prosentilla maalipaikoistaan.

Sportin suurimmat ongelmat maalineduspelaamisen lisäksi ovat maalivahtipelissä. Seitsemän maalia Pelicansia vastaan päästänyt Sport on toki lähtökohdallisesti hyvin runsasmaalinen joukkue, mutta reagointia on tulossa taatusti edellisen pelin jälkeen.

Tässä ottelussa on valtavat panokset. Ei pelkästään pisteiden muodossa, vaan myös siksi, että molemmilla on valtava tarve sekä halu kääntää kurssi. Lukon viimeistelyssä rentous on puuttunut jo pidemmän aikaa ja Lukko pystyy kiekonhallinnalla kontrolloimaan myös pelin tempoa. Odotettavissa on tiukka vääntö, jossa maalipaikat ovat kortilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!