H2H Cologna-Jespersen: Jespersen

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maastohiihdon maailmancup jatkuu Ruotsin Ulricehamnissa jossa lauantaina hiihdetään normaalimatkat vapaalla hiihtotyylillä. Seefeldin MM-kisoihin on aikaa enää vajaa kuukausi, joten kunnon olisi pian löydyttyvä mikäli näissä kekkereissä mielii pärjätä. 15km väliaikalähtö vaparilla hiihdettiin viimeksi Tour de Skillä Toblachin osakilpailussa, jossa venäjän Ustjugov nappasi ykköstilan. Miesten kisa tulee olemaan jälleen kerran todella tiukka otatus.

Miesten kilpailuun pelattavaa löytyy ilta, joka tarjoilee Dario Colognan sekä Chris Jespersenin H2H-kohteen. Sveitsin Cologna on hiihtoväelle hyvinkin tuttu nimi ja mies on kahminut lukuisa arvokisamitalleja vuosien varrella. Tämä talvi ei ole Colognalla ollut aivan entistä lentoa eikä mies ole kivunnut palkintokorokkeelle maailmancupissa vielä kertaakaan. Tour de Ski jäi sveitsiläiseltä kesken ennen viimeistä etappia eikä Dario viime viikonloppuna ollut myöskään mukana Otepään maailmancupissa. Norjan Jespersen on kansalle hieman tuntemattomampi nimi ja tämä tuleekin Norjan ns. ”kansallisesta ryhmästä” jälleen haistelemaan maailmancup-tunnelmaa. Mistään peräpään hiihtelijästä ei kuitenkaan ole kyse ja Petter Northugin tiimiin kuulunut Jespersen on niittänyt erittäin hyviä tuloksia tänäkin vuonna. Beitostölenin kaudenavauksessa mies oli 15km matkalla Norjan maajoukkuetähtien keskellä viides, ja samaisella paikkakunnalla maailmancupin 30km matkalla 12. Viimeksi norjalainen esiintyi maailmanhuippuja vastaan Davosin 15km vaparilla ollen viides, vaikka ilman loppukilometrien haaveria olisi voittanut koko kilpailun.

Cologna on 15km vapaalla hallitseva olympiavoittaja ja arvokisoissa sveitsiläinen on suoraasanoen dominoinut tätä matkaa. Tämä talvi ei ole mennyt Davosin mieheltä aivan nappiin, joskin MM-kisat ovatkin vasta edessä. Jespersen pääsee jälleen mielimatkalleen ja huippuonnistuminen tänään sekoittaisi myös Norjan MM-kisajoukkueen valitsemista huomattavasti. Norjalainen on kilpaillut Colognaa vastaan tänä talvena kahdesti ja ollut molemmilla kerroilla selkeästi edellä. Pari on aseteltu aivan tasabookiksi, mutta kyllä meidän vaakakuppi kääntyy tässä Jespersenin suuntaan. tarjoaa Jespersenin top-3 sijoituksesta 5,50 kerrointa, joka on hyvä haku mikäli haluaa isompaa kalaa kalastella. Vihjeeksi nostetaan kuitenkin vain Jespersenin voitto Colognasta hyvällä 1,87 kertoimella. (Panos 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!