Pärmäkoski top-3: Yes

KERROIN

4.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Voittaja ilman Johaugia: Östberg

Mikäli miesten kilpailusta on odotettavissa todella tasainen kamppailu, on naisten kilpailun voittaja jo käytännössä selvillä. Norjan Therese Johaug on ollut täysin suvereeni ja on hyvin vaikea nähdä tälle relevanttia haastajaa. Johaugin takana ruotsin superlupaus Ebba Andersson on niin ikään ollut todella kovassa vedossa ja on selkeä kakkossuosikki kilpailuun. Andersson ei ole kuitenkaan vapaalla tyylillä vielä yltänyt palkintokorokkeelle joten kyllä ruotsalainenkin saa tosissaan tänään töitä tehdä mikäli kolmen joukkoon mielii mukaan. Tour de skillä juhlinut Ingvild Östberg tulee myös heittämään kiilaa kärkikolmikkoon ja on allekirjoittaneen papereissa jopa Johaugin kovin haastaja. Tour de Skillä täysin suvereenia vauhtia pitänyt norjalainen nappasi myös alkukaudesta Davosin 10km vapaalla kakkos tilan Johaugin jälkeen. Ruotsin Charlotte Kallan nimi pitää aina vapaan kympillä laittaa myös ylös, mutta aivan ykköshaastajana emme ruotsalaista silti tänään pidä.

Vedonlyöntimielessä parhaimmat edut löytyvät ehdottomasti Krista Pärmäkosken kertoimista sillä suomalaiselle tarjotaan top-3 sijoituksesta kovaa 4,25 kerrointa. Pärmäkoski on selkeästi vasta löytämässä parasta virettään ja viikko sitten Otepässä suomalainen tuli viimeiset kilometrit aivan ylivoimaista vauhtia, joka lupailee erittäin hyvää myös Seefeldin MM-kisoja ajatellen. Krista nappasi toistaiseksi ainoan palkintkorokesijansa alkukaudesta Davosissa, juuri 10km vapaan kilpailussa, eikä yli neljän kerrointa tänään yksinkertaisesti vaan voi ohittaa.

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!