Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toto-65 kierros ravataan poikkeuksellisesti Oulun Äimärautiolla. Kierroksen varmat löytyvät avaus- ja päätöskohteista. Avauskohteessa Mamatha Gee ja Minnie Windcape jakavat hyviltä paikoilta lähes puolet peliprosenteista. Molemmilla ladataan lähtöön ja kiihdytyksen on suuri vaara venyä. Mikäli alussa yhtään hurjastellaan pakkaskelissä, kenttä kääntyy lopussa ja Endless Story poimii hedelmät. Kahteen edelliseen Endless Story:lla on kierretty kolmannen kautta voimalla keulaan, mistä tamma on napannut vaivattoman näköiset voitot. Luotetaan alun ylivauhtiin ja ruksitaan huippukuntoinen Endless Story varmaksi. Päätöskohteessa otetaan hiukan kantaa peliprosentteihin ja pelataan varmaksi vasta kolmossuosikiksi luotettu Smiley Match 18%. Lähdön suosikki, Armani Press, avaa keulaan ja on ollut siitä kyllä tosi hyvä, mutta nyt ruuna tulee starttiin puolentoista kuukauden tauolta. Kitzune G.G. yrittää kynsin hampain pitää Armani Pressin selän ja nämä kaksi kannattaa rastia ajoissa lapulle, mikäli Smiley Match:iin ei riitä luotto. Smiley Match palasi 4.1. Ouluun tauolta ja tykitti heti loppua todella lujaa, häviten vain hiukan voittajalle. Oletuksena on, että tamma vielä parantaa nyt startti alla. Jos/kun näin tapahtuu, ovat muut helisemässä, kun Smiley Match käännellään kiriin viimeisessä kaarteessa.

Toisessa kohteessa pelataan lapulle kaikki takamatkalaiset. Joriini on ollut tosi hyvä jo pitkään ja voittanut kovia lähtöjä. Ravikuningas Evartti aloittaa kautensa ja otetaan heti lapulle mukaan. Koveri voitti Oulussa 18.12. hyvällä kirillä. Koskelan Akseli on aivan unohdettu (3%) ja otetaan potintekijäksi. Nylandin kunto ei ole kadonnut mihinkään ja se otetaan viidentenä merkkinä mukaan.

Kolmannessa kohteessa kaksi erottuu muista. Sweetman voitti Bodenissa tammikuun puolessa välissä keulasta. Ravin kanssa on ollut maalisuoralle tultaessa useamminkin sanomista, mutta ruuna on pysynyt kuitenkin nipin napin ravilla. Mikäli Sweetmanin ravi hajoaa, Clover Meadow on erittäin lähellä voittoa.

Neljäs kohde on 16-valjakon tammalähtö kolmelta eri paalulta. Kohde on erittäin vaikea veikata, sekä erittäin yllätysherkkä. Lapulta pois jää 5 hevosta perusmatkalta ja kaikki muut 11 lyödään lapulle. Yhden tykki esityksen jälkeen Glen Amore on nyt pelattu suosikiksi asti. Vihjeriviin se otetaan vain pitkin hampain. Ennen Teivon suonenveto esitys sijoitukset olivat muun muassa 9 ja 10. Pienenpiin lappuihin kannattaa ajoissa pelata ainakin rehdisti pitkiä kirejä tekevä Exploding Anna, sekä kovia lähtöjä kolunnu Moonlight Velvet.

Viidennessä kohteessa Q-Rex Oak ja Asterisque jakavat peräti 85% pelistä. Haetaan tähänkin pientä yllätystä ja pelataan suosikki kaksikon lisäksi lapulle nopea Cover Prince sekä Oulussa jättiyllärinä Vesuvio Wise L. (2%) Italian tuonnilla meni Oulusa 16.1 juoksu täysin mönkään, kun se juuttui kiertämään kolmatta rataa, mistä joutui avaus puolikkaan jälkeen pakittelemaan joukon hännille. Ori tuli kuitenkin alun vaikeudet huomioiden tosi hyvin maaliin ehtien jopa toiseksi.

Lähtö1: 11

Lähtö2: 4,5,6,7,9

Lähtö3: 6,10

Lähtö4: 2,3,7,9,10,11,12,13,14,15,16

Lähtö5: 3,4,6,8

Lähtö6: 6 Vihjerivin hinta: 44e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *