LASB +1,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain salibandytarjonnosta tapetille nostetaan kotikamaralta erittäin tärkeä LASB-SPV ottelu.

LASB-SPV (klo 17.00)

Kotijoukkue Lasb kirjoitettiin jo viime viikolla ulos playoffs-kamppailusta ja tänään tuon haaveen osalta oranssipaidoilla on kaikki pelimerkit keskellä pöytää. Voitolla ero kahdeksantena olevaan Happeeseen kavenisi siedettävään neljään pisteeseen mutta häviöllä joukkue jäisi jo aivan liian suurelle takamatkalle. Alla on kaksi erittäin tärkeää voittoa Welhoista sekä OLS:asta, joten ainakin melko kokemattoman joukkueen kasetti on toistaiseksi vielä kestänyt tiukan rypistyksen. Viimeisen kymmenen ottelun otannalla LASB on kerännyt kahdeksanneksi eniten pisteitä, joten käyrä surkean alun jälkeen on ollut nouseva. Pelillisesti Ilja Pantzarin suojatit eivät ole esittäneet mitään maata mullistavaa ja aivan kaikkea potentiaalia joukkue ei ole pystynyt vielä ulosmittaamaan. Akilleen kantapää on koko kauden ollut erittäin tehoton viimeistely mutta toisaalta erinomainen Santtu Pohjonen tolppien välissä tarjoaa illasta toiseen joukkueelleen voittomahdollisuuden. LASB on hyvin tasainen ryhmä mutta playoffs-haaveiden ylläpitämiseksi täytyy Perttu Koljosen ja Miska Mäkisen tasoisten pelaajien nousta omalle maksimi tasolleen.

SPV on ollut selkeästin laskusuunnassa ja viimesiet kahdeksan ottelua ovat tuottaneet ainoastaan kolme voittoa. Eilen Peliveljet vieraili Espoossa Oilersin ryöpyteltävänä 13-8 loppulukemin. Tommy Koponen on penkin takana huomannut ongelmat ja erittäin agressiivisesta pelitavasta ollaan selkeästi siirrytty matalempaan paineeseen, toki pelien sisällä Speve edelleen antaa hetkittäisesti paineen päätylankusta asti, mutta pääsääntöisesti tahti on nyt rauhallisempi. Jari Hankkio on loukkaantumisen jälkeen jälleen palannut askiin mutta jobinpostia saatiin eilen kun maajoukkuekassari Eero Kosonen loukkantui sekä ykkös sentteri Henri Myllymäki koki kovia, kumpikin oletettavasti tämän illan ottelusta sivussa.

SPV on materiaaliltaan parempi, mutta ei seinäjokilaistenkaan kokoonpano todellakaan sarjan parhaimpiin lukeudu. Maaleja joukkue takoo liukuhihnalta, mutta ratkaisjoiden määrä joukkueessa on silti hyvin rajallinen. LASB on tänään käytännössä pakkovoiton edessä ja kyllä oranssipaidoilla tässä selkeä iskun paikka on. Peliveljet on ollut viime aikoina yllättävänkin huono kun taas LASB on ollut piristymään päin. Näillä lähtökohdilla kotijoukkue ei missään nimessä ole kertoimien mukainen altavstaaja ja valueta on tarjolla jokaisessa pelimuodossa. Vihjeeksi nostetaan LASB +1,5, jossa siis maalin tappiollakin päästään lunastamaan. Markkinoiden kärkikerroin poimitaan kupongille talteen in kohdevalikoimasta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *