Southampton

KERROIN

3.2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan poikkeuksellisesti viikkokierrosta. Me poimimme tarjonnasta kaksi kohdetta, joissa toivotaan altavastaajien venymistä.

WBA-Manchester City (klo 22:15)

Kotijoukkue WBA ei ahkeroinut muiden Valioliigajoukkueiden tavoin viikonloppuna, sillä Albion oli pudonnut FA Cupista jo edeltävällä kierroksella. Tarjolla oli siis tärkeä lepotauko. Edellisen ottelun joukkue pelasi viikko sitten. Kyseessä oli ansaittu 1-2-vierastappio West Hamille.

WBA:n kausi on ollut tähän asti vaikea ja sekava. Juuri kun joukkue näytti piristyvän, seura antoi manageri Bilicille kenkää ja toi sisään Sam Allardycen. Kokenut brittimanageri nappasi kaksi kierrosta sitten avausvoittonsa 2-3 Wolvesista. Allarydcen Saldo WBA:n peräsimessä on nyt 1-2-4.

Vierailija City esiintyi lauantaina FA Cupissa. Guardiolan joukot olivat yllättävissä vaikeuksissa heikon Cheltenhamin kanssa. City jyräsi 1-3-voittoon vasta ottelun lopussa, sillä kaikki maalit syntyivät viimeisen kympin aikana.

Kyseessä oli jo kymmenes peräkkäinen voitto kaikki kilpailut mukaan luettuna. Cheltenham oli ensimmäinen joukkue kuuteen matsiin, joka onnistui Cityä vastaan edes maalinteossa. Nyt näyttää siltä, että City on ottanut taas oman paikkansa Valioliigan hierarkian huipulla.

WBA on pelannut vaikean kauden, mutta joukkue on venynyt jo useaan otteeseen sarjan huippuja vastaan. Saldona on mm. tasapelit sekä Liverpoolin että Manchester Cityn vieraana. Nyt WBA:lla on myös hieman lepoetua, vaikka City ei toki ykkösillään cupissa pelannut.

Betsataan WBA +2 aasialaisella tasoituksella n 1,92 kertoimella. Veto osuu, jos City voittaa maksimissan maalilla. Kahden maalin erolla saat vielä panoksesi takaisin. Kotijoukkueella on hyvät saumat pitää ottelu tasaisena!

 

Southampton-Arsenal (klo 22:15)

Southampton ja Arsenal kohtaavat toistamiseen vain muutaman päivän sisään. Sama matsi pelattiin lauantain alkuiltapäivässä FA Cupin puolella. Tuolloin Southampton vei matsin 1-0 Gabrielin oman maalin avulla.

Lauantain voitto oli jatkoa Southamptonin hyvälle vireelle. Viikko sitten joukkue kaatoi myös Shrewsburyn FA Cupissa 2-0, ja tätä edelsi kotona 1-0 voitto Liverpoolista. Välissä Saints tosin hävisi Leicesterille vieraskentällä.

Vierailija Arsenal putosi siis FA Cupista Southamptonia vastaan, mutta Gunners voi laittaa tappion ainakin osittain kokoonpanojen piikkiin. Arsenal lepuutti nimittäin ykkösmiehistöään, joten vieraat pääsevät tiistain otteluun hieman virkeämpinä.

Lauantain tappio oli ensimmäinen Arsenalille seitsemään otteluun. Gunners ehti pelata tätä ennen tappiottoman saldon 4-2-0 Valioliiga ja cup mukaan luettuna. Otteissa on ollut selvää parannusta, mutta merkittävä syy hyvään saldoon on ollut myös helppo otteluohjelma.

Arsenal on kohdannut edellisissä matseissa Newcastlen kahdesti, Crystal Palacen sekä WBA:n – kaikki sarjan kuuden heikoimman joukossa olevia joukkueita. Tiistaina edessä on vaikein ottelu moneen viikkoon. Southampton on ollut läpi kauden erittäin vahva kotipeleissään.

Me emme sulata markkinoiden arviota Arsenalin suosikkiasemasta. Tarjolla onkin mahtavia kertoimia kotivoitolle. Pelataan Southamptonia 1X2 muodossa in 3,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 38 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *