Osaka+1,5 peliä

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Australian avointen naisten finaalissa kohtaavat kaksi tämän hetken ehkä kuuminta tennispelaajaa. Japanin Naomi Osaka on WTA-rankingissa sijalla 4 ja Tshekin Kvitova sijalla 6. Äärimmäisen hyvin kautensa avanneet Osaka sekä Kvitova ovat molemmat voimapelaajia, joiden pelityyliin kuuluu pisteiden päättäminen äärimmäisen nopeasti sekä pelin kontrollointi voimaa apuna käyttäen. Pelityyleiltään naiset ovat hieman erilaisia, siinä missä Kvitova luottaa enemmän kämmenlyöntiinsä ja vahvaan syöttöönsä, on Osaka enemmän all-around tyylinen pelaaja.

Ottelun asetelma on äärimmäisen tasainen, ja onkin vaikea nähdä ottelun kääntyvän jommalle kummalle kovinkaan selkeästi. Ottelun tuleekin voittamaan se pelaajista, joka onnistuu pitämään pelinsä tasaisempana ilman sen suurempia notkahduksia. Käytännön tasolla se tarkoittaa ensimmäisen lyönnin kontrollia, sillä kumpikaan pelaajista ei juuri viihdy puolustusasemissa. Osaka on pelaajista hieman monipuolisempi, joten luotetaan häneen pelivihjeessämme!

Pelataan Osaka+1,5 peliä ilta kertoimella 1,89 (panossuositus 2/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!