KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. HPK ja KooKoo ottavat mittaa toisistaan Hämeenlinnassa, ja tästä pelistä nostetaan esiin myös hyvä peli-idea.

HPK ja KooKoo kohtasivat edellisen kerran kolme viikkoa sitten Kouvolassa. Ottelu oli tasainen kamppailu, jossa KooKoo nousi aivan viime hetkillä tasoihin alivoimalla. Kerho korjasi lopulta kaksi pistettä voittomaalikilpailun kautta.

HPK puolustaa rohkeasti eteenpäin, ja joukkue on saanut pidettyä vastustajat vähillä maalipaikoilla etenkin kotiotteluissaan. Viime kierrosten korkeat maalilukemat selittyvät selkeästi normaalia kovemmilla viimeistelyprosenteilla. Esim. Jukurit teki kolme maaliaan järkyttävällä prosentilla. Todennäköisyys pieniin maalimääriin Kerhon verkkoon on Hämeenlinnassa hyvin korkea.

KooKoo sai vihdoin kaivatun avun pakistoonsa, kun liigatasolla SaiPassa aiemmin pelannut Brett Carson liittyi kouvolalaisten vahvuuteen. Carson on erinomainen puolustava puolustaja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös isoja peliminuutteja.

KooKoolla on alla kolmen ottelun voittoputki. Mikä parasta, kaikki voitot ovat tullut erinomaisilla esityksellä. Ässät kaatui kahden ensimmäisen erän loistavalla pelaamisella, ja alkukaudella henkisenä ongelmana ollut voittamisen vaikeus ottelun ratkaisuhetkillä näyttää olevan selätetty.

KooKoon voi sanoa oppineen voittamaan otteluita. Kaikki elementit olivat olemassa jo alkukaudella, mutta joukkueen henkinen heikkous ottelun loppuhetkillä maksoi runsaasti pisteitä.

Joukkueella on alla kenties koko kauden ehein esitys, ja tämän tahdin pitäisi jatkua myös Hämeenlinnassa. Kertoimissa on reagoitu liikaa Kerhon viime aikaisiin tuloksiin, joten nostamme 5,5 maalia lapulle in 1,87 kertoimella (panossuositus 6/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!