SaiPa DNB

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina seitsemän ottelun kierros – joukkueista ainoastaan Lukko saa vapaapäivän. Nostamme esiin kaksi pelikohdetta ja luotamme tällä kertaa vahvasti Kaakon kulman kiekkoilijoihin.

KooKoo-Jukurit

Kotijoukkue KooKoo palasi keskiviikkona voittojen tielle Lukon vieraana. Kouvolalaiset pelasivat erinomaisen ottelun ja hakivat täysin ansaitun 1-3 voiton Raumalta. Viime lauantaina KooKoo taipui epäonnisesti kotonaan Kärpille 0-1. Tätä edelsi peräti viisi peräkkäistä voittoa.

KooKoo on noussut lokakuun aikana yhdeksi liigan parhaista joukkueista. Kärkipelaajat ovat tällä hetkellä todella kovassa iskussa. Kun tämä yhdistetään varmaan maalivahtipeliin, saadaan todella tiivis ja vaikeasti voitettava ryhmä.

Ahokkaan KooKoo on päästänyt kahdeksassa edellisessä ottelussa maksimissaan yhden maalin varsinaisella peliajalla. Tämä on todella kova saldo ja kertoo paljon joukkueen tekemisestä.

Jukureiden syksy on edennyt täysin päin vastaisesti. Kausi alkoi loistavasti, mutta viime viikkoina on näyttänyt synkältä. Jukurit otti pisteitä alkukaudella erittäin tiiviillä ja kurinalaisella pelillä. Nyt paketti on alkanut kuitenkin hajota.

Vierasjoukkue on päästänyt seitsemässä edellisessä ottelussa omiin 5,4,1,5,4,3,5 maalia. Tämä on täysin mahdoton yhtälö pidemmän päälle, sillä Jukurit ei voita otteluita maalintekokilpailuilla. Viikolla joukkue romahti kotonaan kolmannessa erässä 2-5 tappioon JYPin isäntänä.

KooKoo on tällä hetkellä tasoltaan aivan eri luokkaa. Kouvolalaisten peli on kaikin puolin erinomaisessa jamassa, eikä joukkueella ole (Jukureiden tapaan) rasitusta myöskään perjantain kierrokselta.

Jukurit voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen pelitapahtumien vastaisesti kotona 3-2. Nyt KooKoo nappaa revanssin. Lapulle KooKoon voitto in kärkikertoimella 1,77. Arviomme kotivoitolle on 61%.

TPS-SaiPa

Liigan kriisijoukkue TPS sai tappioputkensa poikki viikko sitten perjantaina, kun joukkue kaatoi Sportin vieraissa 5-6 vl:n jälkeen. Tämäkin tulos voidaan laskea lähes tappioksi, sillä turkulaiset hukkasivat ottelussa 1-5 johdon.

Sport-voiton jälkeen TPS on palannut tuttuun kaavaan. Viime lauantaina tuli turpiin Pelicansilta 0-1 ja eilen Lukon vieraana 2-1 vl:n jälkeen.

TPS pelasi perjantaina erinomaisen avauserän. Joukkueen otteissa on nähtävissä selkeää parannusta, mutta TPS ei saa millään kasaan ehjää 60-minuuttista. Kyseessä näyttäisi olevan sekä henkinen että fyysinen ongelma.

Vierailija SaiPa tulee lauantain otteluun mukavalla lepoedulla. Edellinen matsi on keskiviikolta, jolloin Sputnikit voittivat Helsingin IFK:n kotikaukalossa peräti 6-4. Joukkue huokuu tällä hetkellä positiivista fiilistä, ja alkukauden ongelmat on selätetty.

SaiPan nosteeseen on vaikuttanut myös Ramstedt & Zaborsky -kaksikon herääminen. Kyseinen duo on etenkin ylivoimalla todella vaarallinen. Joukkueen YV-peli on parantunut kokonaisuutena alkukauteen verrattuna.

TPS ja SaiPa kulkevat tällä hetkellä eri suuntiin. Vaikka turkulaiset ovat parantaneet otteitaan, niin joukkueessa riittää ongelmia jokaisella osa-alueella. Tämän lisäksi takana on raskas ja jatkoajalle venynyt ottelu Lukkoa vastaan eiliseltä.

SaiPan itseluottamus on kohdallaan, ja joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta. Ainoa tappio on liigakärki Tapparalle, ja SaiPa oli tuossakin ottelussa parempi. Nyt bonuksena on lepoetu kotijoukkueeseen nähden. Vieraiden miinuksena on Löfmanin poissaolo, mikä rikkoo ykkösketjun.

Betsaamme SaiPa DNB in 2,23 kertoimella. Meidän mielestämme vierasjoukkue ei voi olla matsissa altavastaaja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *