KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Perjantai 26.10 peli-ideoita

Jokipojat-TuTo: Jokipojat @ 1,82

TuTo kamppailee tällä hetkellä kokoonpano-ongelmien kanssa. Joukkue on pelannut jo useamman matsin vajaamiehisenä ja voitti edellisellä kierroksella myös KeuPan onnekkaasti kotonaan. Viime aikojen hyviä vierastuloksia selittävät heikot vastustajat. Turkulaisilla tulee kiire Joensuun isossa kaukalossa, jossa kotijoukkue pelaa energisenä hyvällä kokoonpanolla. Odotetaan pisteiden jäävän Joensuuhun selvällä marginaalilla.

HPK-KooKoo: alle 5,5 maalia @ 1,87

HPK puolustaa Hämeenlinnassa erittäin hyvin. Viime otteluiden korkeat maalilukemat selittyvät vastustajien poikkeuksellisella viimeistelyprosentilla. Vierasjoukkue KooKoo tulee peliin takanaan kenties koko kauden ehjin esitys. Puolustus on myös vahvistunut Brett Carsonilla. Odotettavissa on vähämaalinen matsi, ja alle 5,5 maalille tarjotaan mukavaa kerrointa.

IFK Göteborg-Sundsvall: yli 2,5 maalia @ 1,71

Entinen suurseura IFK Göteborg on Allsvenskanin putoamistaistelussa. Brommasta haettu vierasvoitto oli huipputärkeä sarjapaikan kannalta, ja voitto Sundsvallista sinetöisi tilanteen. IFK on erittäin runsasmaalinen joukkue: peräti 11/15 edellisestä ottelusta on yli 2,5 maalin tuloksia, ja koko kaudella on nähty vain yksi alle kahden maalin peli. Sundsvall pelaa upeaa kautta ja kiusaa taatusti Göteborgia parhaansa mukaan. Maalimäärät ovat lisäksi kauden loppukierroksilla muutenkin huomattavasti keskimääräistä korkeammat.

Valladolid-Espanyol: alle 2,5 maalia @ 1,57

Sarjanousija Valladolid on La Ligan superjoukkue, mitä tulee mataliin maalimääriin. Kauden peleissä on nähty vain 1,56 byyriä per matsi, ja 7/9 ottelusta on päättynyt 0 tai 1 maalin tulokseen! Espanyol on ylemmän keskikastin laatujengi, jonka puolustus on toiminut myös erinomaisesti. Ainoastaan Atletico Madrid on päästänyt vähemmän maaleja kuin tämä kaksikko. Kaikki merkit viittaavat hyvin vähämaaliseen matsiin.

QPR-Aston Villa: Villa +1 @ 1,50

Aston Villa on yksi nousijakandidaateista, jonka alkukausi on ollut heikko. Villasta tuli pari viikkoa sitten ensimmäinen valmentajaa vaihtanut joukkue, kun kokenut Steve Bruce sai kenkää. Tilalle hankittiin Brentfordissa hienoa duunia tehnyt Dean Smith, jolla on saldonaan voitto ja tappio. Smith saa takaisin kokoonpanoon Valioliigatason hyökkääjät Tammy Abrahamin sekä Yannick Bolasien. QPR on kovassa iskussa, mutta pelannut viikon sisään kaksi matsia identtisillä kokoonpanoilla. Villan laajempi materiaali kestää rotaatiota kovassa ohjelmassa. Eiköhän laatujengi nappaa vähintään tasurin Loftus Roadilta!

Bursaspor-Alanyaspor: alle 2,5 maalia @ 1,65

Bursaspor on Turkin Super Ligin vähämaalisin joukkue. Kauden yhdeksässä matsissa on nähty käsittämättömät 1,56 rysää per ottelu! Ainoa yli 2,5 maalin tulos on kauden avauskierrokselta, jolloin Bursa kohtasi vieraissa kovan Fenerbahcen. Joukkueen puolustus sarjan toiseksi paras, ja neljässä kotiottelussa sen verkkoon on tehty vain yksi mali. Suomalaisten suosikkikohde Alanya on niin ikään hyvin vähämaalinen: 6/9 kauden peleistä on alle 2,5 maalia, ja joukkue on hyökkäysvoimaltaan sarjan heikoin yhdessä Bursasporin kanssa. Alanyan jääminen nollille on hyvin todennäköistä.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!