Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Avauskohteen Tapiro Jet on kolunnut kovia lähtöjä. Tasaisen hyvää työtä tehnyt ori on parhaimmillaan kengittä ja tässä tehtävässä lähellä voittoa. Nopeana avaajana se voi päästä jopa keulaan, mutta se kirii myös selästä kovaa. Nyt sarja istuu ja vain noin 30% pelattuna Tapiro Jet on mainio ideavarma. Toinen varma on kakkoskohteen suursuosikki Viisori. Ruuna on voittanut yli puolet starteistaan tänä vuonna ja viimeksi Jokimaalla, se otti oikein varman voiton keulasta. Nopeana avaajana se avaa nytkin keulaan ja on vaikea nähdä että siitä tulisi tässä kukaan ohi.

Kolmannen kohteen suursuosikki Stop The Press jäi pois ja Peter Tie peri sen prosentit. Peter Tie voi aivan hyvin voittaa, mutta ei sen kuulu tässä 75% suosikki olla. Nyt on hyvä paikka hakea yllätystä ja pelataan lähtö tylysti tukkoon.

Neljäs kohde selvitetään neljällä merkillä. Villieläin ja Rannan Pomo ovat ottaneet toisistaan mittaa sekä Turussa, että Vermossa. Rannan Pomo vei molemmat kohtaamiset vain niukasti. Nyt asetelmat muuttuvat, kun Villieläin starttaa Rannan Pomon sisäpuolelta. Näillä kahdella pärjää jo pitkälle, mutta vihjeriviin poimitaan vielä mukaan Lappeessa voittoon rutistanut Cupido, sekä suoraan tauolta Helmen Humu. Viime tauolta paluussaan Helmen Humu kaarteli voittajakehään matkattuaan koko matkan kuolemanpaikalla.

Viides kohde pelataan kolmella merkillä. Bridge Commander olisi jopa ideavarma-ainesta, mutta sillä on tullut voltista laukkoja ennenkin. Ravilla se sijoittuu varmasti kärkipäähän. Ferrari Bork(8%) oli viimeksi Vermossa hyvä toinen, häviten vain hurjaluokkaiselle Mr Stahl:ille. Robertino US saa väkisinkin nätin reissun kärkipäässä. Jos kiritilat aukeavat sopivasti, voi sen loppuveto olla kaikista kiukkuisin.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Truedream A.F. tulee pikku paussilta, mutta kuuluu ykkösradalta heti peleihin. EL Indeed suorittaa tasaisen hyvin ja on niukka ykkösmerkki. Marcos Callon ja Rahajamatch pystyvät kirimään kovaa loppua, mutta Vermossa on paha tulla radoilta 11 ja 12. Alun ylivauhti sataisi näiden kahden laareihin. Yllättäjänä mukaan vielä Leemark’s Ghost, joka tulee selästä pätkän tosi vihaisesti.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 1

Lähtö3: Kaikki 8 valjakkoa.

Lähtö4: 2,3,7,10

Lähtö5: 2,8,9

Lähtö6: 1,5,6,11,12 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *