Tottenham -1.5 hcp

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa pelataan tällä viikolla lohkovaiheen viides kierros. Iso osa lohkojen jatkopaikoista ratkaistaan näissä otteluissa. Nostamme tiistain kierrokselta esiin kaksi mielenkiintoista kohdetta.

Real Madrid-PSG (klo 22:00)

Kotijoukkue Real Madrid lähtee A-lohkon kärkikamppailuun hyvällä fiiliksellä. Los Galacticos kaatoi lauantaina vahvan Real Sociedadin kotikentällä 3-1, vaikka joutui tappioasemaan jo kahden peliminuutin jälkeen. La Ligan maalipörssiä johtava Benzema iski jo kauden 10. liigamaalinsa.

Lauantain voitto oli Zidanen miehistölle kolmas peräkkäinen maalierolla 13-1. Aiemmin kaatuivat sekä Eibar 0-4 että Galatasaray 6-0. Real Madrid on tappioitta kuudessa edellisessä ottelussa vain yksi maali päästettynä. Edeltävät 12 ottelua ovat tuoneet vain yhden tappion (8-3-1).

Joukkueet kohtasivat Mestarien liigan avauskierroksella Pariisissa. Tuolloin Real oli pahasti sekaisin, ja pariisilaiset nappasivat helpon 3-0 voiton.

Vierasjoukkue PSG on dominoinut A-lohkoa edellä mainitusta voitosta lähtien. Sen saldo on toistaiseksi puhdas: neljä ottelua ja neljä voittoa maalierolla 10-0. PSG on ollut aiemminkin vakuuttava lohkovaiheessa, mutta joukkue on sulanut vuosi toisensa jälkeen kevään ratkaisupeleissä.

PSG on dominoinut viime vuodet myös Ranskan pääsarjaa ylivoimaiseen tapaan. Tänä syksynä joukkue on kärsinyt jopa kolme tappiota, joista viimeisin tuli Dijonin vieraana reilut kolme viikkoa sitten. Pariisilaiset ovat tästä huolimatta täysin omaa luokkaansa muihin ranskalaisjoukkueisiin verrattuna.

Vierasjoukkue pääsee myös tiistain koitokseen hyvällä fiiliksellä. PSG kaatoi perjantaina viime kauden hopeamitalisti Lillen 2-0. Kyseessä oli joukkueen kolmas peräkkäinen voitto.

Real Madrid on tunnettu runsasmaalisista otteluistaan. Joukkue on pelannut edeltävän kahden vuoden (=24kk) aikana 20 CL-matsia, joista peräti 17 on päättynyt vähintään kolmen maalin lopputulokseen. PSG:n vastaava lukema on 16/20.

Mikään ei viittaa siihen, että tiistaina nähtäisiin erityisen vähämaalinen ottelu. Molempien ykköstykit ovat myös pelikuntoisina ja motivaatio on aina huippumatseissa kohdallaan. Pelaamme aasialaisen yli 3,0 maalia in 1,85 kertoimella. Arvio tapahtumalle on 61%.

Tottenham-Olympiakos (klo 22:00)

Tottenham on ollut yksi syksyn suurimmista pettymyksistä Valioliigassa. Viime kaudella Mestarien liigan finaaliin yltänyt Spurs on kompuroinut ottelusta toiseen, ja lopulta seurajohto teki odotetun ratkaisun: mahtavaa työtä managerina tehnyt Mauricio Pochettino sai lähteä.

Argentiinalaisen korvaajaksi hankittiin todella kokenut kehäkettu, eli Jose Mourinho on tehnyt paluun huippufutikseen pienen tauon jälkeen. Monien mielestä ”Mou” on saanut annoksen nöyryyttä United-potkujensa jälkeen, mutta aika näyttää.

Mestarimanageri aloitti joka tapauksessa Spurs-uransa voitolla. Tottenham kaatoi West Hamin vieraissa 2-3 Lontoon derbyssä ja sai loistavan startin vuoden lopun kiireisille kierroksille.

Mestarien liiga alkoi myös joukkueen osalta kompuroiden: 2-2 vieraissa Olympiakosin kanssa ja 2-7 -kotitappio Bayernille. Spurs on sittemmin kaatanut Red Starin kahdesti yhteismaalein 9-0 ja noussut lohkon kakkospaikalle.

Vierasjoukkue Olympiakos aloitti siis Mestarien liigan lupaavasti, kun se nousi avauspelissä 0-2 -tappioasemasta 2-2 -tasuriin Tottenhamia vastaan. Jatkohaaveet saivat heti seuraavassa ottelussa kovan kolauksen, sillä kreikkalaiset hävisivät Red Starin vieraana 3-1.

Olympiakos on kohdannut tämän jälkeen Bayernin kahdesti ja hävinnyt odotetusti molemmat ottelut. Joukkueen verkkoon on tehty vähintään kaksi maalia jokaisessa lohkovaiheen ottelussa.

Olympiakos on toki Kreikan mittapuulla laatujoukkue. Se johtaa sarjaa yhdessä viime kauden mestari PAOKin kanssa saldolla 8-3-0. Tämä on kuitenkin laiha lohtu, sillä kotimaan tuloksilla ei ole mitään painoarvoa Euroopan huippukilpailussa.

Uutta virtaa managerinvaihdosta saanut Spurs sinetöi tiistai-iltana jatkopaikkansa mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Joukkue jatkaa todennäköisesti edellisten CL-otteluiden tahdissa ja pistää matsin pakettiin hyvissä ajoin.

Betsaamme Tottenham -1,5 tasoitusvedon in 1,80 kertoimella. Mukaan kelpaa myös aasialainen yli 3,0 maalia 1,82 kertoimella. Molempien tapahtumien arvio on 60-61%, eli kyseessä on mukava value. Voit myös kokeilla korkeampia tasoituksia sekä maalimääriä. Kaikki Tottenhamin kauden CL-matsit ovat päättyneet yli kolmen maalin lopputulokseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *