Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun raveissa pelataan Kasvattajakruunun finaaleihin varmat ja kolmeen ensimmäiseen kohteeseen pelataan useampi merkki. Rivin hinta jää pienehköksi, joten panosata voi laittaa sitten kukkaron mukaan.

Neljäs lähtö on 3-vuotiaiden tammojen finaali. Ikäluokkaa hallinnut Halley Wania pelataan varmaksi. Sisäpuolelta lujaa avaava, voittoja voittojen perään napsinut Aurora Comery, on suosikin pahin haastaja. Aurora Comery ei ole vielä kohdannut Halley Waniaa. Kahden huippulupaavan tamman koitoksessa kovempi rutiini kääntää vaakakupin Halley Wanialle.

Viides lähtö on finaali 3-vuotiaille oriille ja ruunille. Corazon Combo on edelleen tappioton Suomen kamaralla. Uskon se jatkavan tappiottomana finaalin jälkeenkin. Haastaja-osastolta erottuu hurjan esityksen karsinnassa tehnyt Callela Nelson, mutta tuskin sekään pystyy tässä suosikkia kukistamaan.

Kuudes kohde on 4-vuotiaiden tammojen finaali. Velvet Gold jyräsi karsinnoissa muut vakuuttavaan tyyliin. Paikka johtavan rinnallakaan ei tunnu huipputammaa haittaavan. Nytkin se saa nakertaa koko matkan keulaan avaavaa Magic Madonnaa, joka on selvä kakkosmerkki. Karsintojen perusteella Velvet Gold vaikuttaa luokkaa kilpasiskojaan kovemmalta.

Päätöskohde on 4 vuotiaiden oriiden ja ruunien finaali. Huippulahjakkaiden hevosten seasta erottuu Shackhills Twister. Välierässä ruuna tuli toisena maaliin Deep Blue Fontin takana umpipussissa. Jari Kinnusen ajokki näytti aivan miljoonalta ja kuljettaja vahvisti, että aivan kaikki oli tallella maalissa. Nyt Shackhills Twisterillä ajetaan vapaalta radalta, eli keulasta tai kuolemanpaikalta. Mikäli ruunalla jäädään kuolemanpaikalle, niin sitten mennäänkin urku auki koko matka ja Jari Kinnunen riisuu muut aseistaan porukan parhaalla hevosella.

Avauskohteeseen pelataan paljon merkkejä. Stayer-matka sopii paalun Rallin Muistolle, Saföörille ja Viljulle. 2om pakilta lähtevät väsymätön Karlo, sekä perusmatkoilta kaksi voittoa putkeen napannut Elan. Sopivan selkäjuoksun päätteeksi Elan voisi kiriä tässäkin korkealle. 40m pakilta lähtevät hurjat Vixeli ja Morison, jotka nauttivat pitkästä matkasta.

Toiseen kohteeseen pelataan seitsemän merkkiä. Perusmatkan Varjosi on laukannut neljään edelliseen ja on todella epävarma. Ravilla se on kuitenkin napannut tällä kaudella jo 7 voittoa. Teuvo on myös epävarma, mutta sijoittunut ravatessaan viimeaikoina kärkipäähän. Samat sanat pätevät Isosalon iskuun. 20m takamatkalta Tuurin Tuli on lähdön ykkösmerkki, rattailla vahvistaa Antti Teivainen. Nevan Lupaus on myös kunnossa ja voitti viimeksi Turussa. Pitkältä takamatkalta Mukaan vielä Tuiskuta ja Poken Roope.

Kolmannessa kohteessa kahdelta takamatkalta lähtee kovia menijöitä. Lukaku di Quattro, Piccadilly ja Celsius Evo ovat kovia pelejä, mutta 40m takamatka voi olla liikaa jopa niille. Perusmatkalta Vikens Ultra tai Carlos Combo lähtee vetämään letkaa. Pelataan molemmat lapulle. 20m pakilta mukaan pelataan Strong Caviar (4%), joka tekee jatkuvasti hyviä esityksiä.

Lähtö1: 1,2,3,5,6,8,9

Lähtö2: 1,3,4,7,8

Lähtö3: 1,3,7,12,13,15

Lähtö4: 2

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 14,70e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *