HIFK -2.5 hcp

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga palaa joulutauolta perinteisellä tapaninpäivän kierroksella. Tällä kertaa laitamme betsit kahdelle suosikille, joiden vastustajat ovat tällä hetkellä heikossa hapessa.

HIFK-Pelicans

Tapaninpäivänä Helsingissä kohtaavat IFK ja Pelicans. Kotijoukkueen tähtihyökkääjä Turunen teki yllättävän nopean paluun kaukaloon, kun HIFK dominoi TPS:n vieraana selkeään 2-5 voittoon. Tämän lisäksi Saarinen ja Turusen tutkapari Dyk on tehneet molemmat paluun pelikentille.

Erinomaisen alkukauden pelannut Jääskä tuo myös paluunsa myötä osaltaan ratkaisuvoimaa kärjen taakse. IFK:n rosteri alkaa olla Lundellia lukuun ottamatta paras mahdollinen.

Turusen merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä kyseessä on tällä hetkellä Liigan paras hyökkääjä ja elintärkeä palanen jopa sarjan laajimman hyökkäysmateriaalin omaavassa joukkueessa.

Pelicans seilaa puolestaan karmeassa tilassa. Joukkueen oman pään tekeminen on suorastaan katastrofaalista ml. surkea maalivahtipeli. Erityisen mielenkiintoiseksi otteluparin tekee se, että Pelicans on jättänyt IFK:n tällä kaudella tylysti nollille molemmissa kohtaamisissa – helsinkiläisten hallinnasta huolimatta.

Pelicans-veskari Karhunen on ollut nollaamassa IFK:ta molemmissa otteluissa ollen selkeästi kentän paras pelaaja. Nyt Karhunen loistaa poissaolollaan jätettyään Pelicansin. Hänen korvaajansa vuotaa tällä hetkellä pahasti.

IFK:n parantunut loukkaantumistilanne, Pelicansin katastrofaalinen tilanne kääntää vaakakuppia niin rajusti kotijoukkueen suuntaan, että pelit lähtevät IFK:n suuntaan isolla tasoituksella.

Betsataan HIFK -2 tasoitus ilta (käytännössä -2,5 maalia kun kyseessä on 1X2-tasoitusveto) 2,10 kertoimella. Arviomme tapahtumalle on 54%.

SaiPa-KooKoo

Illan toinen pelikohde löytyy aina mielenkiintoisesta Kaakon derbystä, joka pelattiin alle viikko sitten myös Kouvolassa.

Tero Lehterän johtama SaiPa on ajautunut kamppailuun kymppipaikasta. Joukkueen ehdottomasti suurin ongelma on kamppailupelaaminen sekä jalkanopeus.

Koko organisaation tekemisestä paistaa vahvasti virkamiesmäisyys. Tuntuu siltä, että työpaikalle mennään ainoastaan suorittamaan se, mikä on pakollista. Kaikesta tekemisestä huokuu palon puute pelaamiseen, ja tämä on heijastunut jo vahvasti kannattajiinkin.

Tämän kauden SaiPa ei yksinkertaisesti ole riittävän urheilullinen tähän sarjaan. Kun maalivahtipeli ei pysty kannattelemaan muuta joukkuetta, niin odotettavissa on väistämättä valuminen kymmenen parhaan ulkopuolelle.

Tärkeä Grman on sivussa torstaina. Kun puolustuspäässä Kojo oli jo ennestään poissa, niin Sputnik-puolustus näyttää nyt todella heikolta.

KooKoon dominointi Kaakon derbyissä jatkui ennen joulua, kun joukkue kellisti täysin ansaitusti virkamiesmäisen SaiPan 6-3. Lappeenrantalaiset pystyivät ainoastaan toisessa erässä todella haastamaan KooKoota.

Näiden joukkueiden kohdatessa korostuu urheilullisuus, KooKoo liikkuu kaukalossa selkeästi keltapaitoja paremmin sekä voittaa kaksinkamppailuja jatkuvasti isolla prosentilla. Otamme jälleen vahvasti kantaa SaiPaa vastaan ja iskemme ison panostuksen KooKoolle – aivan kuten viikko sitten.

Betsaamme KooKoon voittoa ilta 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle 55%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *