KooKoo-Saipa U5.5

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolassa nähdään tiistai-iltana Kaakon derby, joissa SaiPa on ottanut tällä kaudella selkeän niskalenkin. Pisteet ovat 8-1 ja maalit peräti 16-9 keltamustille kauden aiemmista kohtaamisista.

KooKoo taapertaa tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa. Viimeisissä viidessä ottelussa joukkue on tehnyt vain 1,6 maalia per matsi. Toisaalta taas omissa on kolissut samalla otannalla 4 maalia per ottelu. Maalintekovoimaa syö merkittävästi ykköspyssy Strömwallin pelikielto.

KooKoo kärsi todella katkeran 2-1 tappion Lahdessa ennen joulua , kun Pelicans rankaisi voittomaalin aivan ottelun viime hetkillä. Ottelun lähtökohdat huomioiden KooKoon esitys oli kuitenkin erinomainen, sillä kyseessä oli kolmas ottelu neljään päivään.

KooKoon ehdoton vahvuus on ollut erinomainen ylivoimapeli. Aivan viime aikoina tämä tärkeä osa-alue ei ole kuitenkaan toiminut. Strömwallin merkitys ylivoimalla on myös korvaamaton, sillä kyseessä on koko liigan parhaita one-timer laukojia.

SaiPa on edelleen vaikeassa tilanteessa. Joukkueen loukkaantumistilanne on toki helpottamaan päin, mutta kokoonpanosta on edelleen poissa rutkasti hyökkäysvoimaa.

Keltamustilla on alla henkisesti erittäin tärkeä voitto HPK:sta kovan puolustustaistelun jälkeen maalein 3-0. Lukemat antavat tästäkin ottelusta täysin väärän kuvan: kotijoukkue viimeisteli jäätävällä prosentilla, kun taas vierailijat eivät onnistunut ohittamaan Tuohimaata kertaakaan ylivoimaisesta laukaisumäärästä huolimatta.

Ottelusta ei tule puuttumaan latausta, ja molempien kokoonpanotilanne tukee vahvasti ”underia”. Kun kertoimissa tämä ei juuri näy, otetaan tähän rohkeasti maksimipanostus vähämaalisuuden puolesta. Tämä on syytä lyödä ajoissa sisään, koska pelin alla tuskin vastaavia kertoimia enää nähdään.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!