Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopion kierros vaikuttaa todella vaikealta veikata. Suuren rahan toivossa vihjerivi pelataan kahdella ideavarmalla ja avauskohteen kansanvarma saa yhden täsmävarmistuksen. Ensimmäinen varma löytyy kolmannesta kohteesta. Elaine Laurelton ja Pitch Perfect jakava kaksistaan noin 60% pelistä, mikä on tasaiseen lähtöön aivan liikaa. Ideavarmaksi nostetaan perusmatkalta Mission Of Soul joka on suorittanut hyvin viimeisiinsä. 16.10. Mikkelissä Mission Of Soul taisteli keulasta kivikovan Otto Erichin kanssa aivan maaliin asti, jääden vain niukasti toiseksi, tehden kovan ajan. Samanlaisena Tamma riittää tässä enemmän kuin peliprosentit (15%) antavat ymmärtää. Toinen varma otetaan neljännestä kohteesta. Marlon Dee on keulapsyykillä pelattu jopa 50% suosikiksi. Paukkupakkasilla tulinen kiihdytys kuitenkin useimmiten alkaa maksaa maalisuoralla. Dark Defender (18%) valikoituu toiseksi varmaksi. Kakkosradalta väkisinkin hyvän reissun parijonossa, lähellä kärkeä, saava Dark Defender kuittaa kyllä maalisuoralla, mikäli matkalla mennään yhtään ylivauhtia.

Avauskohteen jättisuosikki Nineeleven saa yhden varmistuksen. Nineelevenin kyllä periaatteessa pitäisi kiertää tämä porukka, mutta kova pakkanen ei tee koko porukan kiertämisestä helppoa 40m takamatkalta. Varmistetaan suosikki Teivossa keulasta voiton napanneella Trick Bag:illa. Trick Bag 5% pääsee nytkin keulaan ja voi laittaa siitä suosikin yllättävänkin ahtaalle.

Toisessa kohteessa Tähtitie on lähellä voittoa, jos vain ravaa. 13.12 Tähtitie paikkasi lähtölaukan upealla tavalla nousten aina voittoon asti. Harjujen Roomeo ja Lumettaja ovat noin 5% pelattuina hyviä merkkejä huippupaikoilta. Hymynvirne on pelattu nyt niukaksi suosikiksi, kun on ollut kahteen edelliseen hyvä. Voitto roikkuu ilmassa. Otetaan tasaiseen lähtöön mukaan vielä Teppo Tuisku ja Maatian Tähti, jotka antavat hiukan tasoitusta lähtöpaikkojensa takia.

Viidennessä kohteessa Nyland olisi ehjällä juoksulla lähellä. Ori jaksaa tehdä omaa juoksuaan ja kiertää tarvittaessa vaikka kolmatta rataa eteenpäin. Koskelan Akseli ja väkivahva Joriini jyräävät myös luokallaan korkealle. 20m karsinasta lähtevä Hissun Turbo saa nopeasti pienen paalun kiinni ja saa reissun lähellä kärkeä. Valtroksilla on taulu täynnä tolppia, mutta voltin viitosrata arveluttaa. Huippukuntoinen ruuna kuitenkin lapulle mukaan.

Kuudenteen kohteeseen haetaan yllätystä. Vennelmon Varma ja Arkenttiina ovat aiheesta suosikit, mutta jakavat yhdessä noin 70% pelistä. Se on liikaa, varsinkin kun Arkenttiinan laukka on todennäköisempi kuin ehjä juoksu. Vennelmon Varman kanssa samalta paalulta lähtevät Vilma Lyydia(2%) ja Tutun Impi(1%) ovat ihan riittäviä hevosia tähän ja nyt on mahdollista saada suosikilta vetoapua kirilenkillä. Lumi-Pinja (8%) saa nyt peräti 60m eteen avoimenluokan hevosiin ja pärjää aina kun vain ravaa koko matkan. Sanahelinä (8%) tulee pätkän erittäin lujaa, mikäli saa säästellä sen maalisuoralle.

Päätöskohteessa Slippery Runwayn keulasoolo on ihan mahdollinen. Janita Antti-Roikon ruuna lähtee kuin raketti, mutta ei muista aina rauhoittua, vaan jää painamaan ohjille. Mikäli suosikki jää nyt painamaan, tulee ainakin Callela Lincoln ja Kitzune G.G. lujaa loppua. Samoin vihjeriviltä ulos jäävä takarivin Frankenstein Am, joka kannattaa ottaa revityksiin ajoissa mukaan.

Lähtö1: 1,10

Lähtö2: 1,2,4,7,8,10

Lähtö3: 4

Lähtö4: 2

Lähtö5: 5,8,12,14,15

Lähtö6: 2,5,8,12,13,14

Lähtö7: 2,5,6 Vihjerivin hinta: 54e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *