Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopion kierros näyttää erittäin vaikealta, joten suurta rahaa saattaa olla jaossa. Varmoja oli erittäin vaikea löytää, kun suursuosikit halutaan varmistaa. Varmat löytyvät kahdesta ensimmäisestä lähdöstä. Avauskohteen ylivoimaisesti paras hevonen on 40m pakilta lähtevä Ice Wine. 16hevosen voltissa kierrettävää riittää, ja paalun Por Nie Blues yrittää karkuun Antti Teivainen rattaillaan. Uskon että Ice Wine jyrää luokallaan voittomatsiin. Kakkoskohteen Savon Kingi kelpaa toiseksi varmaksi. Kierroksen kirillä Joensuussa voittanut ruuna näytti voittajalta jo viimeisessä kurvissa vaikka oli tällöin sijalla 5-6.

Kolmas kohde revitetään. Mikäli merkkejä haluaa säästää, on ykkösmerkit Piece Of History ja Runaway Nina. Gonzales Journey pitänee keulat ja kuuluu 9% pelattuna lapulle. Gognap on 1,4% jättiyllättäjä, mutta aivan kyvykäs hevonen tähän. Nashville Nancy 9% saa hyvän juoksun kärjentuntumassa. Pelataan seitsemällä merkillä.

Neljännen lähdön oma ykkösmerkkini on myrkynnopea Mustamani. Antti Teivainen tähdännee kokomatkan johtoon. Pöylefanten ja Malkkin jakavat paikat johtavanrinnalta ja toisesta ulkoa. Malkkin päässee juoksulangalta Pöylefantenin etupuolelle. Kartier jyrää takamatkalta luokallaan korkealle ja voittomatsiin. Mukaan jättiyllärinä käsittämättömän unohdettu Draken4%.

Viidennen kohtee jättisuosikki Ricocone varmistetaan. Orlando Knick on kunnossa ja hyvällä lähtöpaikalla. Hazelhen Hermes3,9% tulee aina rehdisti maaliin saakka. Ison rahan toivossa lapulle kärjen tuntumaan pääsevä Conny Sisu 1,5%. Takarivistä Leader Brodde.

Kuudennessa kohteessa jättisuosikki Morison65% varmistetaan Koverilla 26%. Allekirjottaneen mielestä prosenttien pitäisi olla suunnilleen tasan, koska Koveri pääsee kiihdytyksessä Morisonin etupuolelle.

Kierroksen kolmas suuri suosikki löytyy päätöskohteesta. Joseph Boko on kyllä todennäköinen voittaja, mutta otetaan pari varmistusta. Nazareth 7,5% saa ykkösradalta namureissun ja Santtu Raitala vahvistaa rattailla. Keskeltä rataa keulaan ampaiseva Bansky 9% on keitetty kovissa liemissä Ruotsin puolella, eikä keulasta myy nahkaansa helpolla.

Lähtö1: 15

Lähtö2: 7

Lähtö3: 1,2,3,5,6,9,10

Lähtö4: 1,4,7,10,13

Lähtö5: 1,2,4,6,9

Lähtö6: 4,6

Lähtö7: 1,2,4. Vihjerivin hinta: 52,50e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *