Leicester DNB

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen Boxing Dayn kierros käynnistää kiireisen joulunajan brittifutiksessa. Nostamme esiin torstailta pari mielenkiintoista peli-ideaa.

Crystal Palace-West Ham (klo 17:00)

Kotijoukkue Crystal Palacen neljän ottelun tappioton putki katkesi viime lauantaina. Eagles hävisi Newcastlen vieraana 1-0, vaikka oli xG:n valossa ottelun parempi osapuoli. Palacen hyökkääjät eivät vain saaneet tarvittavaa maalia aikaan, vaikka tilanteita siihen luotiin riittävästi.

Tätä ennen joukkue pelasi myös heikon pelin Brightonia vastaan kotona, jossa Zaha pelasi tasapelipisteen myöhäisellä 1-1 -maalilla. Palacen kausi on kokonaisuutena sujunut täysin odotetusti, sillä sija 12 kuvaa erinomaisesti joukkueen pelivoimaa.

Tämän hetken trendinä näyttää olevan vähämaalisuus. Palace luo todella vähän maaliodottamaa, eikä myöskään päästä vastustajiaan pahemmin maalipaikoille.

Vierailija West Ham sai tärkeän lepopäivän viikko sitten, kun vastustaja Liverpool oli seurajoukkueiden MM-skaboissa. Hammers on saanut latautua huolella tärkeän Southampton-voiton jäljiltä, joka saattoi jopa pelastaa manageri Manuel Pellegrinin työpaikan.

West Ham pelasi ennen Southampton-voittoa karmivan 10 ottelun jakson, johon mahtui ainoastaan yksi voitto – sekin onnekkaasti Chelsean vieraana. Joukkue oli valunut jo putoamisviivan päälle, eikä kaulaa ole vieläkään kuin neljä pistettä.

Myös vierasjoukkueen ottelut ovat olleet etenkin vieraissa varsin vähämaalisia. West Hamin hyökkäyspeli on pahasti tukossa, mutta puolustus on onnistunut torjumaan kaksi 0-1 voittoa kolmen edellisen reissupelin aikana.

Ottelun asetelma on kaikin puolin hyvin vähämaalinen. Vastakkain on kaksi heikkoa hyökkäystä, josta ei löydy tällä hetkellä itseluottamusta uhkuvaa maalintekijää.

Alle 2,5 maalia maistuu in 1,97 kertoimella todella hyvin! Arviomme tapahtumalle peräti 60%.

Leicester-Liverpool (klo 22:00)

Torstai-illan päättää todellinen herkkupala Leicesterin ja Liverpoolin välillä. Kyseessä on yksi kauden harvoista otteluista, joissa Liverpool ei ole valtava ennakkosuosikki.

Kotijoukkue Leicesterin vire ei ole valitettavasti paras mahdollinen. Ketut oli koko Valioliigan kovakuntoisin joukkue parin kuukauden ajan peräti kahdeksan peräkkäisen voiton myötä. Huikea putki meni poikki vasta pari viikkoa sitten Norwichin isäntänä.

Viime lauantaina Leicester kohtasi Man Cityn vieraissa ja taipui lopulta 3-1 -tappioon, vaikka johtikin ottelua Jamie Vardyn maalilla 0-1. Kyseessä oli ensimmäinen tappio sitten 5. lokakuuta, jolloin Leicester hävisi Liverpoolin vieraana.

Kausi on ollut pienistä takaiskuista huolimatta huikea menestys.

Vierasjoukkue Liverpool ei pelannut Valioliigassa viikonloppuna, sillä joukkue esiintyi Qatarissa seurajoukkueiden MM-turnauksessa. Saldoksi tuli voitto Monterreysta 1-2 ja mestaruus Flamengoa vastaan jatkoajan jälkeen 0-1. Molemmissa otteluissa ratkaisumaalin iski Roberto Firmino.

Tätä ennen Liverpool on edennyt vastustamattomasti voitosta voittoon. Joukkueen meno on Valioliigassa täysin käsittämätöntä: 28 edellistä ottelua saldolla 27-1-0 ja 36 ottelua tappioitta saldolla 31-5-0. Joukkue on hävinnyt yhden edellisestä 57 Valioliigan ottelustaan ja senkin Man Cityn vieraana epäonnisesti 2-1.

Liverpoolin vastapelit eivät ole varsinaisesti kannattaneet, mutta joukkue ei ole ollut kentällä aivan näin ylivoimainen. Moni ottelu on kääntynyt Liverpoolille viimeisen viiden minuutin aikana. Hyvä esimerkki on joukkueiden aiempi kohtaaminen Anfieldilla, jonka Pool voitti 90. minuutin rankkarimaalilla.

Leicester ja Man City ovat jokseenkin ainoat joukkueet, jotka voivat aiheuttaa Liverpoolille tällä kaudella tappion. Ottelu on mielestämme paljon kerroinasetelmaa tasaisempi, joten betsaamme rohkeasti Leicester DNB in 2,65 kertoimella. Arvio tapahtumalle 43%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *