Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkeli rivi pelataan kolmella varmalla, joissa kaikissa uskotaan keulavoittoon. Toisen kohteen Muska on maltillisesti pelattu suosikki ja koska 15 valjakon lähtö on melko vaikea veikata, haetaan tässä etua muihin pelaajiin merkitsemällä Muska varmaksi. Mikkelissä keulapaikka on valttia ja uskon Muskan pääsevän sinne. Toissa kerralla Porissa Muska irtosi keulasta helpon näköiseen voittoon tätä helpommassa tehtävässä. Vastus on ihan ok tasoa, mutta pahimmilla uhkaajilla riittää kiertämistä isossa lähdössä. Kolmannen kohteen Core saa 20m eteen muihin ja sekin voi aivan hyvin vetää lähdöstä maaliin. Ainakin kuljettaja Esa Holopainen oli luottavaisin mielin orin suhteen. Kuudennen kohteen ideavarma on Koskelan Akseli. Ruuna on kuin varkain kohonnut huippukuntoon ja napsinut edellisistään kakkosia ja kolmosia. Mikäli Koskelan Akseli pystyy kiihdytyksessä torjumaan Pyörylän Paronin, ajettaneen silläkin keulasta. Ja vaikka keulasta ei ajettaisikaan, lopettaa Koskelan Akseli myös selästä tosi kovaa.

Avauskohteen suosikki Knows Best oli tosi hyvä Lappeessa voittaessaan keulasta kovan porukan näytöstyyliin. Keulapaikka ei ole aivan kirkossa kuulutettu 5-radalta, joten otetaan varmistuksia lapulle. Deangelo kuuluu aina lapuille näissä lähdöissä ja lähtöpaikka on hyvä. Jättiyllättäjinä mukaan, vain prosentin pelatut Vahva Volocity de Vie ja nousukuntoa osoittanut Effronte Photo.

Neljäs kohde pelataan kuudella merkillä. Tippy Grain yrittää keulasta karkuun takamatkalaisilta. Paluulta mukaan vielä Damian, joka kiri tauolta paluussaan hyvin takapareista kolmanneksi. 20m pakilta Rahajamatch on kova luu tähän lähtöön ja niukka suosikki. Sen vierestä starttaava Starry (3%) otetaan potintekijäksi mukaan. 40m takamatkalta mukaan otetaan kovia lähtöjä kolunnut, mutta nyt tauolta palaava Run and Repeat, sekä jätti yllärinä Alladin Bro (1%).

Viides kohde on Bosse Nicen poisjäännin myötä ihan auki. Pelataan seitsemällä merkillä. Voitokkaasta Francis Journeystä kannattaa aloittaa rastaaminen. Zumuman olisi eturivistä ollut lähdön suosikki, mutta kuuluu takaakin lapulle. Makemake ja Get Involved saavat hyvän reissun kärjen tuntumassa. Mukaan vielä eturivin Earl Grey, Erik Flash ja Wutan.

Myös päätöskohteen iso suosikki Vikens Energy saa varmistuksia. Rebel Rapid (3%) lähtee vierestä tosi kovaa, mutta emme usko sen keula juoksuun. Piteraq mielii sen ulkopuolelta keulaan ja voi sinne päästä jos lähtö menee nappiin. Hieman ulompaa mukaan Stonecapes Picasso ja takaa, tarkan reissun jälkeen kovaa kirivä True Devotion(1%).

Lähtö1: 1,2,4,5

Lähtö2: 5

Lähtö3: 1

Lähtö4: 1,4,8,9,12,14

Lähtö5: 1,2,4,5,6,7,11

Lähtö6: 3

Lähtö7: 2,3,4,7,10 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *