Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivon vaikean näköiseen kierrokseen lähdetään vain yhdellä varmalla. Viidennen kohteen Knocking Match otetaan yli 80% suosikkina varmaksi, koska parempiakaan ei kierroksella ole. Ruuna oli oikein hyvä Vermossa 12.3. , kun se runttasi kuolemanpaikalta eleettömästi voittoon. Vastusta ei sovi väheksyä ja paljon pelattu suosikki tekisi kyllä mieli varmistella, mutta vihjeriviin se jääköön tukipilariksi.

Avauskohteen 2600m tasoitusajossa luotamme että voimilla jyllätään korealle. Karlo on väkivahva menijä, joka saa nyt 20m eteen pahimmilta uhkaajilta. Voltin nelonen ei ole ihanne lähtöpaikka, mutta toisaalta Karlo tuntuu saaneen myös lähtönopeutta lisää. Vixeli alkaa varmastikin olemaan kunnossa, kun on saanut tauon jälkeen pari starttia kroppaan. Väsymätön Morison voi lähteä juoksulangalta suoraan ulkoratoja kiertelemään ja pärjää tässä varmasti.

Kakkoskohde on 16 valjakon tammalähtö. Tähän paljon rasteja. Otetaan koko 5 valjakon paalu lapulle, vahvimpina Tippy Grain, keulaspesialisti Muska ja Quandary Tile, joka on ollut kaikissa 6 kauden startissaan kahden parhaan joukossa. Takamatkalta Ridgehead Laurette voi saada juoksulangalta nopeastikin kärjen kiinni. Esther Rich oli suoraan tauolta jättihyvä, mankeloiden kuolemanpaikalta oikein varmaan voittoon.

Jotta rivin arvo pysyy kohtuullisena, pelataan kolmas lähtö kahdella merkillä. Larkko voitti kovia hevosia keulasta Kaustisella, mutta nyt 20m pakilta ja voltin neloselta ei kyllä keulaan edetä. Kunto on kuitenkin rautaa. Tuulian Sälli on napsinut kolme tolppaa putkeen ja kuuluu joka lapulle. Mikäli varmisteluja haluaa, ruotsintuonti Bonus Diamant (4%) tulee suomeen kovan hevosen maineessa. Venlan Vekkuli (11%) tulee pätkän tosi lujaa selkäjuoksun jälkeen ja Salaliitto(8%) sijoittuu jatkuvasti hyvin.

Neljännessä kohteessa avoimenluokan hevoset ottavat mittaa toisistaan. Luotetaan tässä siihen, että rata on nopea ja keulan läheltä tulee voitto. Farzad Boko lähtee lujaa ja uskon sen pääsevän lähellä kärkeä, ehkä jopa keulaan. Hotshot Luca lähtee myös kovaa ja mikäli siltä riisuttaisiin kenkiä, voisi se painua jopa keulaan. GlobalStisfaction on luokaltaan kova ja saanut onnistumisia. Vihjerivi näillä kolmella merkillä, mutta jos pelitilillä on ylimääräistä, kannattaa napata ainakin Benjamin Evo mukaan lapulle. Veijo Heiskasen orilta riisutaan alustavan tiedon mukaan kaikki kengät tähän lähtöön ja 4% on kyllä aivan liian vähän pelattu hevosta, joka ei luokallaan häviä tässä kenellekään.

Kuudes kohde pelataan kolmella kovalla. Core on napsinut voitot kaikista kauden viidestä kisastaan. Nyt se saa vastaansa ikäluokkatähti Ville Kallen, joka tosin palaa tauolta. Samoin tauolta palaa kovissa liemissä keitetty Mo Sjur, joka debytoi Tiina Koskisen tallista Suomessa.

Päätöskohde pelataan vihjeriviin kahdella etupään hevosella. Nu Del lähtee ykkösradalta niin lujaa että Jamppa Saarela istuu keulassa pitkään, ehkä jopa maaliin asti. Vastus on kova. Ilos Silmarillion saanee selkäjuoksun lähellä kärkeä ja sijoittuu siitä väkisinkin hyvin. Vihjerivistä ulos jää niinkin kovia hevosia kuin Francis Journey, joka pääsee Nu Del:in taakse ja omaa kiukkuisen pätkän, jos saa kiritilaa. Jakob K.Boko omaa hurjan kapasiteetin ja on nyt melko unohdettu (7%). Lähtö on todella hurja tasoinen ja moni hevonen voi tämän voittaa.

Lähtö1: 4,7,10

Lähtö2: 1,2,3,4,5,12,15

Lähtö3: 7,14

Lähtö4: 3,4,5

Lähtö5: 3

Lähtö6: 2,3,4

Lähtö7: 1,3 Vihjerivin hinta: 37,80e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *