Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla, jotka molemmat ovat suursuosikkeja. Toisen kohteen Dream Candy jäi kahden voiton jälkeen toiseksi viikko sitten Vermossa. Keulassa vetänyt tamma ei huonolle hävinnyt, kun kova Bolt Kronos tuli lopussa ohi. Nyt tammalähdössä se kiihdyttää jälleen keulaan ja riittänee tässä porukassa maaliin saakka. Kyseessä on Tammaderbyn karsinta, joten eiköhän Emma Väre nappaa ajokillaan voiton, jatkon varmistamiseksi. Viidennestä kohteesta varmaksi nostetaan kovaan iskuun äitynyt Core. Jokimaalla se oli urhea kakkonen rankalla reissulla kuolemanpaikalta. Ohi tuli tuolloinkin vain hurja Morison. Nyt ei Morisonin kaltaista vastustajaa ole vastassa ja Core nappaa kauden avausvoittonsa.

Avauskohde on Montea ja se pelataan läpi yllätyksen toivossa. Sjö Kongen on suosikki ja pärjännyt Montessa hienosti viimeaikoina, voittaen kaksi edellistään. Maisteri Jutilakin on kunnossa ja pärjää Montessakin. Jilian Lax saa perusmatkalta hyvän reissun kärkipäässä. Kaikkiaan 5 valjakkoa jakaa jopa 70% pelistä, joten pelataan kaikki 14 valjakkoa, mukana monta jättiyllätystä.

Myös kolmas lähtö on Tammaderbyn karsinta. Hyviltä paikoilta Speedy Norwegian, Kiikku’s Cashier ovat lähellä voittoa. Myös hyvältä paikalta lähtevä MAS For You kannattaa pelata ajoissa lapuille. Siltä riisutaan tähän kaikki kengät, mikä yleensä on näkynyt sen vauhdeissa positiivisesti. Magic Madonna on hevosena lähdön parhaimmistoa. Lähtöpaikka on hyvä ja Pekka Korven talli kunnossa.

Neljäs kohde yritetään selvittää kahdella merkillä. Black Revenge on niukka suosikki. Teivossa se ei saanut johtavan takaa koskaan kiritilaa ja Vermossa paukut loppuivat maalisuoralla hiukan kesken kovassa porukassa. Toisena lapulle otetaan Sofie Halm joka on hevosena lähdön parhaimmistoa. 10-Radalta se vaatii ehkä hiukan muiden ylivauhtia, mutta kyllä eturivistä lähtöön ladataan, joten kiihdytys voi venyä. Suurempiin systeemeihin mukaan So Long Suckers ja Just Massive, jolta riisutaan tähän kaikki kengät.

Päätöskohteessa niukka suosikki on Mr Stahl. Neloselta sillä varmasti ladataan lähtöön keulapaikka mielessä, mutta sisäpuoleltakin avataan kovaa. Leemark’s Ghost saa reissun kärjen tuntumassa riittää tässä nappireissulla. Tykkimerkkinä mukaan Uccio (1%) joka saa 2-radalta hyvän reissun kärkipäässä. Bolt Kronos on voitokas hevonen ja kirii nytkin korkealle, huonoltakin lähtöpaikalta.

Lähtö1: Valjakot 1-14

Lähtö2: 5

Lähtö3: 1,2,3,9

Lähtö4: 7,10

Lähtö5: 6

Lähtö6: 1,2,4,7 Vihjerivin hinta: 44,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *