Atalanta-Sassuolo O3.5

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Fiorentina (1X2)

Italian futiskausi pistetään pakettiin sunnuntaina. Mestaruus on ratkennut jo kauan aikaa sitten, mutta Eurocup-paikat ovat yhä täysin auki. Genoa ja Empoli ratkaisevat myös kolmannen putoajan kohtalon.

Seuraavassa meidän pelivalintamme sunnuntain kierrokselta.

Sampdoria-Juventus (klo 19:00)

Kotijoukkue Sampdorian kausi päättyy 9. sijaan, mikä on varsin odotettu saavutus. ”Samp” on selvästi Eurocup-kandidaatteja perässä, mutta toisaalta se on laadultaan pykälän sijoilla 10-15 olevia joukkueita edellä.

Sampdorian panoksettomuus on näkynyt sen viime otteluiden tuloksissa. Viikko sitten joukkue ei saanut edes surkeaa Chievoa nurin. Tätä ennen tuli turpiin putoamisviivalla olevaa Empolia vastaan. Sampdoria on voittanut vain yhden kahdeksasta edellisestä ottelusta.

Juventus varmisti Serie A:n mestaruuden jo useampi kierros sitten. Viime viikkoina Vanha Rouva on hieman kompuroinut, mutta tällä on myös hyvä syy. Juventus on kärsinyt poissaoloista ja kohdannut vain huippumotivoituneita kärkijoukkueita.

Juve on tasannut pisteet Atalantan, Torinon ja Interin kanssa ja hävinnyt Romalle vieraissa. Nämä tulokset mestaruuden varmistamisen jälkeen. Vierasjoukkue kärsii yhä mittavista poissaoloista, mutta potentiaalinen avaus on silti erittäin laadukas Cristiano Ronaldon johdolla.

Torinon superjoukkue on ollut Sampdorialle erittäin vaikea vastustaja viime vuosina. Juventus on voittanut kuusi seitsemästä edellisestä kohtaamisesta. Ottelut ovat usein runsasmaalisia, ja niin todennäköisesti tälläkin kertaa, kun vastakkain ovat sarjan parhaat maalintekijät Quagliarella & Ronaldo.

Odotamme Juventuksen päättävän kautensa voitolla keskinkertaisesti pelaavaa Sampdoriaa vastaan. n markkinatoppi 2,12 maistuu peleihin reilulla marginaalilla!

Fiorentina-Genoa (klo 21:30)

Kotijoukkue Fiorentinan kausi päättyy pettymykseen, mutta tarjolla on myös totaalinen katastrofivaihtoehto. Viola oli vielä kauden puolivälissä turvallisessa keskikastissa, mutta viime aikojen tappioputki on saanut joukkueen jopa putoamisvaaraan.

Tilanne ei voisi olla mielenkiintoisempi, sillä Fiorentina kohtaa sunnuntaina juuri putoamisviivan alapuolella olevan Genoan.

Fiorentinan masentava vire johti huhtikuun alussa päävalmentaja Stefano Piolin eroon. Tilalle saapui Vincenzo Montella, mutta tuloksiin sillä ei ole ollut mitään vaikutusta. Täysin lukossa oleva joukkue on hävinnyt viisi matsia putkeen ja jäänyt 7/8 edellisestä ottelusta nollille.

Genoan tilanne on vieläkin tukalampi, ja joukkue on ollut lähes Fiorentinan tasolla kevään ajan. Saldona on sentään tehtyjä maaleja sekä kolme tasapeliä neljästä viime ottelusta. Se ei kuitenkaan lohduta, kun Empoli on noussut takaa ohi ja pudottanut Genoan viivan alle.

Joukkueen kohtalo sinetöitiin pitkälti tammikuussa, jolloin Genoa möi ykköstykki Piatekin Milaniin. Sarjatilanne näytti silloin varsin turvalliselta, mutta nyt joukkue voi pudota tämän seurauksena Serie B -tasolle.

Fiorentinan tilanne on siinä mielessä hyvä, että tasapelikin riittää sille varmuudella säilymiseen. Tämä pakottaa Genoan ottamaan riskejä ennemmin tai myöhemmin. Vierasjoukkue kärsii myös lukuisista poissaoloista.

Viola on ollut surkea, mutta nyt asetelma on suosiollinen. Tarjolla on peräti 2,55 kerroin ilta, koska markkina uskoo joukkueiden pelaavan suosiollisen tasapelin. Risti riittäisi myös Genoalle säilymiseen, jos Empoli häviää samaan aikaan Interin vieraana. Me luotamme tällä kertaa Fiorentinaan.

Atalanta-Sassuolo (klo 21:30)

Atalanta on ollut ehdottomasti tämän Serie A -kauden positiivinen yllätys. Bergemolaiset ovat nappaamassa todella arvokkaan paikan Mestarien liigaan, ja täysin ansaitusti. Atalanta on tehnyt eniten maaleja tämän kauden sarjassa, mikä kertoo paljon joukkueen hyökkäysvoimasta.

Päätöskierroksen tilanne on se, että Atalanta tarvitsee hyvin todennäköisesti voiton säilyttääkseen CL-paikkansa. Inter ja Milan kohtaavat keskikastin joukkueet ilman motivaatiota, joten ne pääsevät todennäköisesti voitolla 69 ja 68 pisteeseen. Näin tasapeli ei riittäisi Atalantalle.

Joukkueen vire on ennen päätöskierrosta erinomainen. Takana on kaksitoista ottelua ilman tappioita, ja viisi viimeisintä matsia on saldolla 4-1-0. Ainoa tasurikin tuli sarjakärki Juventusta vastaan.

Sassuolon tilanteesta ei tarvitse turhaan tarinoida. Joukkue on sijoittunut materiaalinsa mukaisesti turvalliseen keskikastiin, eikä pelattavaa ole ollut enää aikoihin. Joukkue on pelannut kelvollisesti viime viikot motivaation puutteesta huolimatta, joten Atalanta tuskin saa pisteitä ilmaiseksi.

Ottelun maaliodotus on poikkeuksellisen korkea, johtuen viimeisen kierroksen sekä Atalantan statuksesta. Odotettavissa on jopa 4-5 maalin ottelu. Kotijoukkueen kertoimet on painettu sen verran alas, että meitä kiinnostaa tässä matsissa in yli 3,5 maalin vaihtoehto kertoimella 2,02.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *