Sevilla-Valladolid U2.5

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championship jatkuu perjantaina huippuottelulla. Tämän lisäksi löysimme valuebetsin La Ligan illan ainoasta matsista.

Brentford-WBA (klo 21:45)

Brentford palasi koronabreikiltä yhtä väkevästi, kuin joukkue tauolle lähti. Bees kaatoi sarjassa kolmantena olevan Fulhamin 0-2 ja vieläpä täysin ansaitusti. Brentfordin xG-luvut olivat myös ennen taukoa erinomaisia. Edellisessä kotimatsissa kaatui Sheffield Weds peräti 5-0.

Brentford on ollut tyrkyllä playoffs-sijoille monta vuotta peräkkäin. Jokainen kausi on ollut sen verran epätasainen, että joukkueen rahkeet eivät ole aivan riittäneet nousuun. Heikko syksy pilasi myös tämän kauden suoran nousun osalta, mutta playoffs-paikka pitäisi hoitua ilman ongelmia.

WBA esiintyi myös vahvasti viime lauantain paikallispelissä Birminghamin isäntänä. Albion ei saanut kuitenkaan tarvittavaa maalia aikaan ja taipui 0-0 -tasapeliin. Tämäkin riitti sarjan piikkipaikan saamiseksi, kun kilpakumppani Leeds hävisi samaan aikaan ottelunsa.

West Bromwichilla on selkeä hissijoukkueen status. Seuran rahkeet eivät tahdo riittää Valioliigan puolella, mutta Albion vaikuttaisi olevan liian vahva joukkue Championshipiin. Saldona on vain viisi tappiota 38 otteluun, ja suora nousupaikka pitäisi kaiken järjen mukaan olla taskussa.

Brentfordin nousu-unelma ei ole täysin kuopattu, sillä kierroksia on vielä jäljellä kahdeksan kappaletta. Jos joukkue aikoo saavuttaa suoran nousupaikan, sen on voitettava tällaiset matsit. Meidän rankingissamme Brentford on myös tällä hetkellä sarjan eliittiä.

Jotain kertoo myös se, että Brentfordilla on sarjan paras maaliero. Se on myös ainoa joukkue, joka on tehnyt enemmän maaleja kuin West Bromwich. Me betsaamme kotivoittoa in 2,55 kertoimella. Markkinatoppi riittää pikkupeliin arviolla 42%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Sevilla-Valladolid (klo 23:00)

Sevilla ei ole hukannut pelivirettään koronabreikillä, toisin kuin kaksi muuta CL-paikoista kisaavaa joukkuetta, Real Sociedad ja Getafe. Sevilla ei ole kärsinyt tappiota nyt kahdeksaan liigaotteluun. Joukkue on esiintynyt myös hyvin kahdessa vaikeassa matsissa Villarrealin vieraana ja Barcelonan isäntänä.

Harva joukkue pystyy nollaamaan FC Barcelonan edes kotonaan, mutta Sevilla venyi tähän suoritukseen viime perjantaina. Ottelu oli myös xG:n valossa tasainen. Laadukas puolustus ja tasapainoiset otteet ovat olleet seuran tavaramerkkinä koko kauden.

Vierasjoukkue Valladolid on pelannut myös mainiosti koronabreikin jälkeen. Joukkue nappasi heti avauspelissään todella tärkeän voiton Leganesin vieraana 1-2. Tämän jälkeen Valladolid on napsinut tasapelit Celta Vigoa ja Getafea vastaan. Ainoa tappio on vain maalin marginaalilla Atletico Madridin vieraana.

Valladolid on perustasoltaan alemman keskikastin nippu. Se on pärjännyt koko kauden samalla respetillä eli tiukasti puolustaen. Valladolid on päästänyt vain 36 maalia, mikä on selvästi vähemmän kuin esimerkiksi Villarreal, Valencia tai Real Sociedad.

Vierasjoukkue tulee myös Sevillan kotiluolaan tutulla pelikirjalla. Espanjan otteluohjelma on tiukka, joten Sevillakin joutuu pyörittämään rotaatiota, ja kovat matsit viikon sisällä varmasti rasittavat pelaajia.

Asetelma sopii Valladolidille hyvin, ja vierasjoukkue pystyy pitämään pelin vähämaalisena suurella todennäköisyydellä. in alle 2,5 maalia kertoimella 1,83 maistuu erinomaisesti. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *