Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Härmän juhannusravit vaikuttaa etukäteen selväpiirteiseltä. Suosikit ovat vahvoilla joka lähdössä. Pelataan rivi kahdella varmalla ja toivotaan pieniä yllätyksiä muihin lähtöihin. Parvelan Retu voittaa terveenä ja ilman haaveria neljännen lähdön. Laukan vaara volttilähdössä on, mutta Parvelan Retu voittaa yleensä lyhyen laukankin jälkeen, kuten viimeksi Lahdessa. Viidennessä lähdössä Stonecapes Queila vaikuttaa kilpasiskojaan päätä pidemmältä. Killerin Eliitin kuolemanpaikalta voittanut ”Keila” on nyt tammalähdössä velvoitettu voittamaan kakkosradalta.

Avauskohteeseen voi myös kaavailla varmaa Main Stage:sta. Jotta riville saataisiin edes jotain rahallista arvoa, otetaan varmistukseksi keulaan pääsevä Credit To Love ja viimeksi pitkällä matkalla huippu esityksen tehnyt EL Gumpert.

Toisessa kohteessa neljä hevosta erottuu muista ja ne on myös tasaisesti pelattu. Ykkösmerkki on on väkivahva Korven Liideri, jolla voidaan ajaa myös kuolemanpaikalta. Kleppe Spödå on ollut hyvä jo pitkään ja päässee keulaan. Liinan Liekin vauhdit riittää tässä voittoon ja lähtöpaikka on hyvä. Hissun Feeniks jyrää voimillaan korkealle ulkoradaltakin.

Kolmas kohde tarvitsee paljon merkkejä. Ykkösmerkkimme on viimeaikoina hyvin pärjännyt Troopers. Quick Vald on myrkynnopea avaaja ja kamppailee keulapaikasta. Thai Explosive yrittää kaikin keinoin torjua ulkopuolelta lähtevät hevoset ja olisi keulasta kyllä paha lyötävä. Look Completellä Iikka Nurmonen lataa kaiken lähtöön 8-Radalta ja näin kiihdytys voi venyä. Lake`s Action ja Callela Einstein yrittävät saada takarivistä hyvät asetelmat ja jos alussa mennään ylivauhtia, on molemmat näistä vaarallisia.

Kuudennen kohteen ykkösmerkki on Next Direction joka olisi eturivistä ollut varma. Maili ja takarivi antavat kuitenkin pienen mahdollisuuden muille. Mark Morella on alla kaksi keulavoittoa maileilta Tampereelta ja Helsingistä. Ensimmäistä kertaa avoimella tasolla depytoiva Christa Packalenin ruuna kohtaaa nyt kovia ja kovuus testataan lopussa. Global Withdrawl oli Killerin Eliitissä hyvä keulasta, vaikka Stonecapes Queila puristikin lopussa ohi. J.H. Mannerheim pilasi Jyväskylässä laukkaan, mutta huippu hevonen tuskin laukkaa kahdesti peräkkäin.

Päätöskohteessa kylmäveristen Nordic King- voittajalle on luvassa peräti 50 000e palkinto. Norjasta pääpottia on tuotu tavoittelemaan yksi maailman parhaista kylmäverisistä Odd Herakles. 12-rata ei varmasti hurraa huutoja aiheuta, mutta hevonen on niin hurja, että voi voittaa sieltäkin. Eturivistä Suomen parhaat toivot lienevät H.V. Tuuri ja Lissun Eerikki.

Lähtö1: 1,2,4

Lähtö2: 2,3,5,8

Lähtö3: 2,6,7,8,10,12

Lähtö4: 9

Lähtö5: 2

Lähtö6: 2,3,6,9

Lähtö7: 3,4,12 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *