KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Ligassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Vedonlyönnin kannalta suurin mielenkiinto kohdistuu Gironaan, jonne saapuu vieraaksi suuri ja mahtava Real Madrid.

Kotijoukkue Girona oli yksi viime kauden positiivisista yllätyksistä. Sarjanousija oli kaikkea muuta kuin analyytikoiden ennustama heittopussi ja taisteli pitkään jopa Eurocup-paikoista. Tälle kaudelle Gironalle ennustetaan jälleen vaikeuksia, mutta näinköhän analyytikot ovat taaskaan oikeassa?

La Ligan kausi 2018/2019 alkoi Gironan osalta pettymyksellä. Joukkue kohtasi Valladolidin kotonaan ja joutui tyytymään 0-0 -tasapeliin. Girona hallitsi ottelua, mutta huippupaikat jäivät puuttumaan. Realia vastaan pelin kuva tulee olemaan toisenlainen, joten Girona pääsee ryhmittymään puolustusasemiin.

Vierasjoukkue Los Blancos aloitti kauden rutiinivoitolla Getafesta maalein 2-0. Real on nyt isojen muutosten keskellä, sillä satoja maaleja pommittanut Cristiano Ronaldo on vaihtanut maisemaa. Tämän lisäksi seuran kolmeen peräkkäiseen CL-titteliin johdattanut Zinedine Zidane ei ole enää penkin päässä. Kaksikko jätti nimensä Realin historiankirjoihin, joten korvaajilla on suuret saappaat täytettävänä.

Realin käskyttäjänä toimii nyt Julen Lopetequi, joka siirtyi joukkueeseen suuren kohun aiheuttamana vain päiviä ennen MM-kisojen alkua. Cristiano Ronaldoa ei ole vielä korvattu, joten Karim Benzemalla on suuri vastuu.

Real Madridin peli ei toimi tällä hetkellä vielä maksimaalisella tasolla. Ronaldon puuttuminen on valtava lovi, ja tämä näkyi osaltaan myös Getafe-matsissa maalipaikkojen luomisessa. Gironalla on nyt hyvä sauma yllätykseen, ja joukkue onnistui kaatamaan Realin 2-1 myös vuosi sitten vastaavassa ottelussa!

Girona on muutenkin aliarvostettu markkinoilla, joten tarjolla on erityisesti tällaisessa ottelussa todella maistuvia kertoimia. Otetaan peleihin kotijoukkue +1,5 tasoituksella n 1,88 kertoimella (todennäköisyysarvio 60%). Erittäin hyvä vaihtoehto on alle 3,5 maalin veto, joka kattaa esimerkiksi 0-2 ja 0-3 tulokset.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!